Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Фехтування
| Оновлено 24 липня 2019, 23:46
2691
0

Ольга ХАРЛАН: «До сих пір не можу повірити, що сезон закінчений»

Українська шаблістка перемогою на ЧС-2019 успішно завершила складний сезон

| Оновлено 24 липня 2019, 23:46
2691
0
Ольга ХАРЛАН: «До сих пір не можу повірити, що сезон закінчений»
Facebook. Ольга Харлан
Українська шаблістка Ольга Харлан, яка стала чемпіонкою світу 2019 з фехтування, опублікувала пост в соцмережі Instagram, в якому пораділа перемозі на турнірі і закінченню напруженого сезону:
 
«До сих пір не вірю! Здається, що завтра знову треба йти в зал і розминатися, але ні! Відмінне закінчення сезону! Переповнюють емоції, і на цей раз вони просто чудові! Я знову заспівала наш гімн і співала його дуже голосно. Скільки роботи виконано за цей складний сезон! Сама я б не впоралася».
 
Також Харлан подякувала своїм тренерам, лікарям і масажистам за професіоналізм і оперативність.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dream comes true... again😉 🥇🥇🥇🥇До сих пор не верю! Кажется, что завтра опять надо идти в зал и разминаться🤦🏼‍♀️ но нет! Отличное окончание сезона! Переполняют эмоции и на этот раз они просто замечательные! Я снова спела наш гимн и пела его очень громко🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Сколько работы проделано за этот сложный сезон! Сама я бы не справилась... Спасибо огромное Национальной Федерации Фехтования и президенту Вадиму Марковичу Гутцайту @guttsaitvadym за поддержку! Олегу Валерьевичу Штурбабину и Юрий Владимировичу Марченко, за то что на протяжении всего этого времени были рядом, а главное помогали словом и делом! @koloss17 Вам отдельное спасибо, за то что не сомневались🤗 @zhurakovskyi за то что готовил к сезону, ты -супер😉! Доктора и массажисты, спасибо за ваш профессионализм и оперативность во всех моментах! @andrea.terenzio -GRANDE MAESTRO! Grazie mille!🙏🏻 Thank you @virtusscherma for hosting me during the whole year! Can’t wait to see you guys again! Моя #dreamteam... отдельное спасибо! А особенно @alina_komashchuk за слёзы счастья за меня после финала! Всем еще раз ОГРОМНОЕ СПАСИБО! А теперь желаю всем хорошего отпуска! До встречи в новом сезоне!😘 #roadtotokyo2020 #goldmedal #ukraine #fencing #saber

Публикация от Kharlan Olga (@olgakharlan)


Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.