Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 24 липня 2019, 19:22
2532
0

Фіорентина - Бенфіка. Прогноз і анонс на матч МКЧ

Для обох команд це буде другий матч на Міжнародному кубку чемпіонів-2019

| Оновлено 24 липня 2019, 19:22
2532
0
Фіорентина - Бенфіка. Прогноз і анонс на матч МКЧ
twitter.com/acffiorentina

25 липня в Харрісона (штат Нью-Джерсі, США) пройде черговий матч Міжнародного кубка чемпіонів-2019. У ньому зіграють «Фіорентина» і «Бенфіка».

Для обох команда цей матч буде другим на цьогорічному Міжнародному Кубку чемпіонів. «Фіорентина» раніше розгромно поступилася «Арсеналу» (0:3), а «Бенфіка» з аналогічним рахунком обіграла мексиканську «Гвадалахару».

«Фіорентина» в нинішнє літнє міжсезоння змінила власника, однак ніякої кадрової революції, яка часто супроводжує появу нових людей на чолі клубу, не було.

Вінченцо Монтелла залишився на посту головного тренера «Фіорентини», клуб поки не зробив ніяких гучних придбань, а з гравців основи клуб втратив тільки центрального півзахисника Жордана Верету, який перейшов в «Рому». Головним досягненням «Віоли» на нинішньому трансферному ринку є те, що команда поки утримує свого лідера Федеріко К'єзу, на якого претендують «Інтер» і, в першу чергу, «Ювентус».

«Бенфіка» цього літа займалася звичною для себе справою: продавала своїх лідерів. Інформаційний простір підірвав перехід Жоау Феліші в «Атлетіко» Мадрид. «Бенфіка» отримала за 19-річного тінейджера космічні 126 млн євро. Крім цього, «Орли» продали Рауля Хіменеса в «Вулверхемптон» за 38 млн євро, і залишилася без двох правих вінгерів - Андре Каррільо і Едуардо Сальвіо.

Незважаючи на всі кадрові втрати «Бенфіки», саме чемпіони Португалії вважаються фаворитами майбутнього матчу. Коефіцієнт на перемогу підопічних Бруно Лаже - 1,69, на «Фіорентину» - 4,56. Імовірність нічиї - 4,20.

25 липня, четвер

«Фіорентина» — «Бенфіка»
Харрісон. «Ред Булл Арена». 03:00
Прогноз Sport.ua — 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.