Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
2950
0

Тоттенхем – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч МКЧ

Англійські гранди зустрінуться між собою в рамках товариського турніру

Тоттенхем – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч МКЧ
cartilagefreecaptain
У четвер, 25-го липня, відбудеться матч Міжнародного кубка чемпіонів, в якому лондонський «Тоттенхем» зіграє проти «Манчестер Юнайтед». Гра розпочнеться о 14:30 за Києвом.
 
Другий матч для обох англійських клубів в Міжнародному кубку чемпіонів. І «шпори», і манкуніанці в своїх іграх перемогли. Лондонці в результативній зустрічі виявилися сильнішими за «Ювентус» (3: 2), а МЮ здобув мінімальну перемогу над «Інтером» (1:0). І хоча «Тоттенхем» і «Ман Юнайтед» грають між собою щороку мінімум два рази, то в рамках Міжнародного кубка чемпіонів це перша зустріч цих колективів.
 
«Тоттенхем» після кількох трансферних вікон поспіль цього літа здійснив кілька покупок. За «шпор» вже встиг дебютувати Тангі Ндомбеле, якого лондонці купили за 65 млн євро. А куплений у «Лідса» Джек Кларк ще не грав.
 
У «Манчестер Юнайтед» більшу частину цього літа йдуть розмови про можливий відхід Поля Погба, якого сватають то в «Ювентус», то в «Реал». Манкуніанці вже встигли попрощатися з Валенсією і Еррерою. Але також клуб підсилився захисником Аароном Ван-Біссакою з «Крістал Пелас».
 
Міжнародний кубок чемпіонів набрав обертів в останні роки, але, це все одно залишається товариським турніром. Тому в кожному матчі команди хочуть перевірити своїх новачків і найближчий резерв. Самоцілі перемогти немає, тренери пробують різні варіанти схем й ігрових поєднань.
 
«Тоттенхем» в останні роки має переконливіший вигляд за «Манчестер Юнайтед». «Шпори» вище фінішували в АПЛ, краще зіграли і з «Ювентусом». Тоді як МЮ перебудовується, хоча в «Інтера» підопічні Сульшера, все-таки виграли.
 
І хоча за коефіцієнтами букмекерів явного фаворита в цьому матчі немає - пропонуємо поставити на перемогу «Тоттенхема». Колектив Почеттіно є більш збалансованим.
 
Орієнтовні склади:
 
«Тоттенхем»: Гассаніга, Уокер-Пітерс, Фойт, Вертонген, Джорджіу, Вінкс, Сіссоко, Ндомбеле, Аллі, Кейн, Перротт.
 
«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа, Ван-Біссака, Туанзебе, Смоллінг, Шоу, МакТоміней, Погба, Марсьяль, Мата, Грінвуд, Решфорд.
 

25 липня, четвер

«Тоттенхем» — «Манчестер Юнайтед»
Старт в 14:30
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.