Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
1402
0

В'ячеслав КРАВЦОВ: «Багатскіс перезапускає збірну України з нуля»

Капітан збірної України - про збір з Айнарсом Багатскісом

В'ячеслав КРАВЦОВ: «Багатскіс перезапускає збірну України з нуля»
ФБУ

Зараз новий головний тренер збірної України з баскетболу Айнарс Багатскіс проводить перший збір з новою командою. Капітан збірної України В'ячеслав Кравцов розповів про те, як проходить робота на зборі:

«Я здивований, що стільки хлопців приїхало - значить є бажання і прагнення потрапити в збірну. Знову приїхало багато молодих і, скажу чесно, про багатьох хлопців я навіть не чув, але тут вже познайомився. Вони хочуть доводити, хочуть битися, не приїхали сюди просто тому що їх викликали, а дійсно хочуть потрапити до складу.

Для тих хлопців, хто на Універсіаді не грав, працювати на цьому зборі нелегко. У гравців була тривала відпустка, тому стан фізичний різний, багато хто не в кращій формі, але, тим не менше, всі зібралися і хочуть тут попрацювати.

Багатскіс дуже досвідчений тренер - це відразу видно по тому, як легко він доносить інформацію до гравців. Він не намагається зберегти нічого з того, що було раніше. Він робить перезапуск команди з нуля, ми почали з самих азів і потихеньку з кожним тренуванням додаємо по трохи в захисті та нападі.

Що стосується нашої в групи у відборі на Євробаскет, то все залежить від того, які хлопці приїдуть. З форматом багато чого змінюється в командах, але зараз саме той випадок, коли я практично впевнений, що ми повинні проходити на чемпіонат Європи».

Олег Дідух Джерело: XSport
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.