Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 23 липня 2019, 20:14
4061
0

Реал - Арсенал. Прогноз і анонс на матч Кубка чемпіонів

Чи вийде Лунін на поле?

| Оновлено 23 липня 2019, 20:14
4061
0
Реал - Арсенал. Прогноз і анонс на матч Кубка чемпіонів
twitter.com/realmadriden

«Реал» тільки почав свою ігрову передсезонну підготовку, встигнувши провести лише один матч. Команда Зінедіна Зідана поступилася «Баварії» 1:3. Наступним поєдинком на зборі в США буде зустріч з «Арсеналом».

Українських уболівальників мадридська команда цікавить з точки зору перспектив Андрія Луніна, проте воротар в першій зустрічі на зборі шансу вийти на поле не отримав. Перший тайм відіграв Тібо Куртуа, а в другому його замінив Кейлор Навас. В цілому, час на продаж Наваса ще залишається, але якщо досвідчений страж воріт не покине команду, то очевидно, що Луніну доведеться знову йти в оренду. Ймовірно, Андрій, як і в минулому році, отримає свій шанс в декількох контрольних поєдинках, однак наявність Наваса в складі точно вкаже на необхідність нової оренди.



Що стосується «Реала» в цілому, то зараз клуб займається продажем Гарета Бейла, а наставник вивчає можливості новачків. Зокрема, Зідан вже похвалив то, як в нове для себе оточення влився Еден Азар.

Якщо мадридці провели тільки один матч, то лондонській «Арсенал» встиг провести три контрольні зустрічі. І у всіх трьох команда Унаї Емері здобула перемоги, опинившись сильніше «Колорадо», «Баварії» і «Фіорентини».

Незважаючи на відсутність топових новачків під основу, тренер активно використовує молодь і поки домагається успіху. Подивимося, чи вдасться впоратися з «Реалом».

 

24 липня, середа

«Реал» — «Арсенал»
Старт о 02:00
Прогноз Sport.ua — 2:2
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.