Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 29 серпня 2019, 13:49
3907
3

Едді ХІРН: «Кемпбелл може перемогти Ломаченка»

Промоутер британського боксера налаштований оптимістично

| Оновлено 29 серпня 2019, 13:49
3907
3
Едді ХІРН: «Кемпбелл може перемогти Ломаченка»
boxingscene. Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл

Промоутер Люка Кемпбелла Едді Хірн поділився очікуваннями від бою проти Василя Ломаченка, який відбудеться 31 серпня в Лондоні:

«Це стане великою подією для британського боксу. Я вважаю, що проведення бою в Великобританії підвищує шанси Люка на перемогу. Зараз Великобританія - локація для мегафайтів. Кращий боєць pound-for-pound буде битися проти нашого кращого в історії любителя. Я впевнений, що Люку вистачить боксерського інтелекту і здібностей, щоб побити Ломаченко.

Не можна відмовлятися від таких можливостей. Інакше навіщо взагалі займатися спортом? Кемпбелл - на піку кар'єри, у нього є шанс увійти в історію і стати першим номером pound-for-pound. Втім, Люку доведеться битися проти геніального Ломаченко. Досвідчені любителі боксу розуміють, що цей бій необхідно обов'язково подивитися. Василя можна порівняти з Шугаром Реєм Леонардом і іншими найкращими боксерами всіх часів. Так що це унікальна можливість побачити тут великого бійця. І у нашого хлопця є шанс його перемогти».

Раніше повідомлялося про те, що на бій Ломаченко - Кемпбелл продано вже 12 тисяч квитків.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
вадим бабченко
А что Хирн должен сказать? Да мы будем бороться ,но проиграем. Все верно говорит. Но только это разговор.Никаких оскорблений и не уважения к сопернику нет. Все покажет 31 августа. Лично я уверен в победе Васи,хотя бой будет долгим.Высокий Педраса показал , что антропометрия играет роль. Тут Кэмбелл на высоте.Но так ли он быстр как Вася?
bonv
А буде як Усик проти Белью..
bullyUA
Так я тоже могу победить Ломаченко, но в домино.