Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 23 липня 2019, 12:58
3969
1

Перемога хоче замінити запорізький Металург у Другій лізі

Раніше дніпрянам не був виданий атестат для участі у Другій лізі

| Оновлено 23 липня 2019, 12:58
3969
1
Перемога хоче замінити запорізький Металург у Другій лізі
Facebook. ФК Перемога
Футбольний клуб «Перемога» з Дніпра пропонує, щоб Професійна футбольна ліга включила команду в число учасників Другої ліги замість запорізького «Металурга», який повинен замінити в Першій лізі київський «Арсенал», що відмовився від участі. У соцмережі Facebook керівництво дніпровського клубу написало наступний пост:
 
«Ми готові замінити запорізький «Металург» у Другій лізі в групі B чемпіонату України заради того, щоб не руйнувався ваш же створений календар (нехай і всупереч регламенту – закриємо на це очі), а сам чемпіонат мав би нормальний вигляд. Зараз же вітчизняна ПФЛ і УАФ виглядають посміховиськом в очах уболівальників – команди знімаються, а ліга не знає, що з цим робити, посилаючись на атестаційний комітет УАФ. У свою чергу, «Перемога», в разі надання атестата для участі в чемпіонаті зобов'язується відкликати свої позови на адресу УАФ із судів, на чому наполягає контрольно-дисциплінарний комітет асоціації».
 
Нагадаємо, дніпрянам не був виданий атестат для участі у Другій лізі, хоча представники клубу з цим рішенням не згодні і звернулися до суду з позовом до УАФ.
 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Руслан Шевченко
Вот это номер