Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 10 липня 2019, 20:27
4792
0

ФК Перемога: «Колишня ФФУ жонглює власним регламентом»

Клуб з Дніпра не допустили до Другої ліги, і його керівництво звинуватило УАФ в корупції

| Оновлено 10 липня 2019, 20:27
4792
0
ФК Перемога: «Колишня ФФУ жонглює власним регламентом»
Facebook. ФК Перемога
Футбольний клуб «Перемога» з Дніпра отримав відмову від Української асоціації футболу на включення команди до складу учасників Другої ліги. На сторінці в Facebook керівництво клубу опублікувало заяву, в якій звинуватило УАФ в подвійних стандартах, що породжують корупцію. У повідомленні говориться:
 
«Сьогодні футбольний клуб «Перемога» (Дніпро) з великими труднощами все ж отримав офіційну відмову по нашій переатестації від Української асоціації футболу.
 
Там говориться про те, що регламент УАФ не передбачає варіанти перегляду цього рішення. Однак, справа тут вже навіть не в цьому, а в тому, що постановою суду зупинено дію рішення Атестаційного комітету УАФ, тому члени комітету могли законно переглянути своє рішення, і в таких випадках колишня ФФУ завжди вміло «жонглювала» власним регламентом, переписуючи його в догоду зацікавленим особам. Тепер з'ясовується, що в УПЛ можна грати і без команд U-21 і U-19. При цьому, час переглянути своє безглузде недіюче (згідно з постановою суду) рішення у чиновників УАФ був, але вони вирішили стати справжнім посміховиськом в очах уболівальників, і не тільки. Ось тут ми яскраво побачили подвійні стандарти в чистому вигляді, що породжують корупцію, яка панує у верхніх ешелонах влади нашого футболу.
 
Нарешті, наш клуб отримав повний текст рішення Апеляційного комітету УАФ. Однак, часу з дня засідання пройшло вже багато, а скільки зусиль представників ФК «Перемога» знадобилося, щоб отримати цю відповідь, краще і не згадувати. Після трьох тижнів знущань і біганини по кабінетах клубу-таки кинули цю кістку.
 
Тому, як ми і обіцяли, футбольний клуб «Перемога» продовжує атаку проти чиновників УАФ, на яких чекають нові позовні заяви, нові заяви про забезпечення позовів, нові заяви про вчинення правопорушень, які дуже здивують наших опонентів. Якщо вони вважають, що оскарженням постанови одного районного суду справу для них завершиться, то ми їх розчаруємо, адже після таких зухвалих дій позовів, навпаки, з'явиться набагато більше. Зараз ФК «Перемога» звернувся в суд з новими позовними заявами, про які чиновники УАФ дізнаються вже під час вручення повісток і постанов, які є обов'язковими до виконання!»
 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Букмекери назвали ще одного несподіваного претендента на трансфер Довбика
Футбол | 23 квітня 2024, 03:55 0
Букмекери назвали ще одного несподіваного претендента на трансфер Довбика

Найбільш вірогідним наступним клубом у букмекерських контор є Челсі, далі – Арсенал...

Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс
Футбол | 23 квітня 2024, 23:59 34
Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс

Команда Артети святкувала найбільшу перемогу в історії стосунків між цими колективами

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.