Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Major League Soccer
|
2949
1

Ібрагімович може бути дискваліфікований за нанесення травми супернику

Шведський форвард зламав щелепу Мохамеду ель-Моніру

Ібрагімович може бути дискваліфікований за нанесення травми супернику
ФК Лос-Анджелес Гелаксі. Златан Ібрагімович

Шведському нападнику клубу Головної футбольної ліги (MLS) «Лос-Анджелес Гелаксі» Златану Ібрагімовичу загрожує дискваліфікація за те, що він зламав щелепу гравцеві команди суперника під час матчу.

У матчі регулярного чемпіонату MLS «Лос-Анджелес Гелаксі» з рахунком 3:2 обіграв «Лос-Анджелес». Хет-триком у складі господарів поля відзначився капітан команди Златан Ібрагімович (8-а, 56-а і 70-а хвилини). 37-річний швед в одному з ігрових епізодів ударом ліктя зламав щелепу гравцеві «Лос-Анджелеса» Мохамеду ель-Моніру, якого чекає операція.

За інформацією The Mirror, керівництво MLS проводить розслідування інциденту. Раніше в мережі з'явилися фотографії рентгенівського знімка щелепи 27-річного лівійця. Зазначалося, що захисник вибув з ладу до кінця сезону.

«Лос-Анджелес Гелаксі» займає друге місце в турнірній таблиці Західної конференції, набравши 37 очок після 21 матчу. Лідирує «Лос-Анджелес», що має в активі 46 очок.

У поточному сезоні MLS Ібрагімович зіграв в 17 матчах. На рахунку нападника 16 голів і три результативні передачі.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrei Sadovoj
недавно нарыл одно средство которое реально изменило мою жизнь, теперь у меня жена и любовница и обе довольны мною в постели, я стал чувствовать себя уверено и не париться из за секса. Эти капли реально секрет мужского величия, вот здесь вычитал ---- https://u.to/AxHjFQ