Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 липня 2019, 18:15
4359
0

Володимир ШАРАН: «Ведемо переговори з Динамо про Алібекова»

У складі «Олександрії» також може з'явитися гравець збірної Латвії

| Оновлено 22 липня 2019, 18:15
4359
0
Володимир ШАРАН: «Ведемо переговори з Динамо про Алібекова»
ФК Олександрія. Володимир Шаран
Головний тренер ФК «Олександрія» Володимир Шаран розповів про навчально-тренувальному зборі клубу в Болгарії, який проходив з 11 по 19 липня в місті Банско:
 
«Ми дуже задоволені проведенням збору в Болгарії і вдячні президенту клубу Сергію Кузьменко, що він затвердив його проведення, адже цей другий збір був позаплановим. Першу нашу гру (з «Шахтарем») в новому сезоні було перенесено на 31 липня, так з'явилося вікно і, відповідно, можливість провести другий збір. У тимчасовому плані це було оптимально – десять днів разом з перельотами. Тому що два тижні – це вже багато як для футболістів, так і для тренерів.
 
Збір пройшов на позитивних емоціях. Ми провели три контрольні поєдинки, як і було заплановано. Хіба що змінився один спаринг-партнер – замість вірменського «Гандзасара» ми зіграли з македонським ФК «Борець». Хороший спаринг провели з кіпріотським АЕЛом в Софії на чудовому полі тренувальної бази національної збірної Болгарії. АЄЛ, до речі, вже в четвер грає в попередньому етапі Ліги Європи проти грецького ФК «Аріс». Це був дуже інформативний поєдинок. Незважаючи на програш 0:2, ми зробили цінні висновки після цієї гри. А заключний поєдинок з туркменським «Алтин Асир» видався легким в тому плані, що наші хлопці забили швидкі м'ячі. Але я задоволений тим, що футболісти поставилися до гри дуже серйозно, незважаючи на те, що на наступний день ми вже повинні були їхати додому.
 
В цілому збір пройшов продуктивно, погода була хороша і не загрожувала тренувальному процесу. Готельні умови і харчування теж були на високому рівні – ми задоволені. Коли грали з кіпріотами, істотних навантажень не було. Хоча і не скажу, що грали на свіжості. Навантаження були перед грою з македонцями – і навіть можна було додавати в швидкості і забивати ще. У грі проти АЄЛ я експериментував зі складом. А з туркменським «Алтин Асир» грали оптимальним складом. Олексій Довгий не грав, він отримав пошкодження в грі з «Стандардом». Прилетівши в Болгарію, він відчув біль в коліні, і щоб не втрачати час, повернувся до Києва проходити обстеження. А так, загалом, всі здорові. Антон Шендрик вже грає.
 
Ми ведемо переговори щодо залучення Ахмеда Алибекова. Хотілося б залишити хлопця в команді. Ми бачимо, що він може закрити і центральну зону оборони, і опорну зону. Спілкування з «Динамо» триває. Також до нас приїде потенційний новачок – центральний захисник, гравець збірної Латвії».
 
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 32
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

ВІДЕО. Без емоцій. Як Лунін відреагував на перемогу Реала в суперматчі у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 07:21 9
ВІДЕО. Без емоцій. Як Лунін відреагував на перемогу Реала в суперматчі у ЛЧ

Андрій став героєм королівського клубу в серії пенальті проти Манчестер Сіті

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.