Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 липня 2019, 12:36
3090
9

Михайленко просить не переоцінювати Дніпро-1

І не чекати відразу виходу в єврокубки

| Оновлено 22 липня 2019, 12:36
3090
9
Михайленко просить не переоцінювати Дніпро-1
scdnipro1.com.ua

«Дніпро-1» в контрольному матчі здолав «Ворсклу», а багато вболівальників вважають, що команда Дмитра Михайленка в УПЛ відразу ж повинна боротися за вихід в єврокубки.

— Треба правильно оцінювати результат гри. Навіть за рахунку 4:1 я не думаю, що ми заслуговували на перемогу у три м’ячі, оскільки ми надали можливість супернику створити багато моментів у власних воріт, які полтавчани могли реалізовувати. Плюс у нас були неординарні голи – у Булеци неймовірний удар був зі штрафного, і у Супряги такий же неймовірний рейд зі своєї половині поля. Тому треба правильно оцінювати гру. Особливої радості немає, адже є багато питань. І нам доведеться ще провести багато роботи, щоб стати більш надійними, і більш впевненими у досягненні результату.

— Після сьогоднішнього матчу вболівальники вже почнуть відправляти команду в єврокубки. У першу чергу яскраво виступила молодь команди. Що скажете по цим хлопцям?
— Дивиться, якщо ви покажете усі 18 ударів по нашим воротам в цьому матчі, то вже буде не так багато тих, хто буде бачити нас в єврокубках і у першій трійці. Треба бути об’єктивними. Суперник міг забити дуже багато. Щодо пари хлопців Сергія Булеци і Влада Супряги, то ми дійсно такої гри від них і чекаємо. Розраховуємо, що Влад розкриє свій великий потенціал, який у нього є. Радіємо, що обидва відзначились голами, мають результативні дії – це дуже важливо для їх психологічної впевненості. Ми будемо робити все, щоб допомогти їм прогресувати, і вони можуть вирости у хороших футболістів, тому ми повинні допомогти їм розкрити їх талант.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна може втратити вплив в УЄФА. До чого тут Павелко? Розкрито причину
Футбол | 26 квітня 2024, 20:55 5
Україна може втратити вплив в УЄФА. До чого тут Павелко? Розкрито причину

В УАФ вирішили відкликати місце України у виконавчому комітеті УЄФА

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 26 квітня 2024, 12:51 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alex13
Михайленко просит не переоценивать Днепр-1
И он прав. Пусть лучше недооценивают!
korsun_skif
Просто Михайленко прикрывает свою шкуру.
Сергей Долина
Я понимаю, что пишут дети, но если научились писать, то научитесь и читать. В ск Днепр 1, играют 2 бывших игрока сборной Украины , Кравченко и Полевой, 1 действующий игрок сборной Грузии Кобахидзе, и другие... Супряга и Булеца игроки молодежной сборной Украины, чемпионы мира, одному 19 с половиной лет, другому 20 с половиной лет , нормальный футбольный возраст, как с таким составом бороться за выживание, как неоднократно заявлял Михайленко?
Сергей Долина
Странный тренер! Болейщики и игроки стремятся в еврокубки, а Михайленко говорит, что будет играть что бы не вылететь. Это в чемпионате где 2 команды, выше классом, а остальные примерно одинаковые.
digital_summer
Почему клуб назвали Днепр-1? С фантазией вообще туго - клуб Днепр из города Днепр на реке Днепр. А вариантов море (придумал за 2 минуты):
Синдикат
ДнепрOps
БуллетProof
CellarДнепр
Днепрон Днепросар Днепротон Днеприон
Блюграсс Днепр
Днепр City
Danapris в конце концов