Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 липня 2019, 20:44
8124
6

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «У Циганкова і Соля травми»

Наставник «Динамо» підбив підсумки товариського матчу з «Колосом» (1:3)

| Оновлено 21 липня 2019, 20:44
8124
6
Олександр ХАЦКЕВИЧ: «У Циганкова і Соля травми»
ФК Динамо Київ. Олександр Хацкевич
Головний тренер київського «Динамо» Олександр Хацкевич прокоментував товариський поєдинок проти «Колоса» (1:3), а також розповів про новачків і травми гравців.
 
- Цей тиждень ми попрацювали в дворазовому режимі. Доробили те, що не встигли в Австрії через погодні умови. Так що було прогнозовано, що десь після хвилини 70-ї свіжості не буде. Брак з'явився, і рух пропав.
 
Так, індивідуальні помилки були, але на сьогоднішньому етапі нам потрібно добирати те, що ми не зробили в Австрії. А з понеділка ми будемо цілеспрямовано готуватися до гри до «Шахтаря». Неприємно, але трагедій не робимо. Може, воно й на краще.
 
- Як почувають себе Циганков і Соль?
- У них травми. Віктор, може бути, з середи буде в загальній групі. Подивимося на його стан. У Франа важчий стан, але, думаю, до «Львову» він підійде.
 
- Як оціните новачків «Динамо»?
- Караваєв досить швидко все зрозумів і добре виглядав на зборах. І навіть по цих іграх видно, що важкувато йому теж, тому що функціональний стан на сьогодні ще не найоптимальніший. Поки була свіжість, Саша рухав вперед і назад.
 
Що стосується Кадірі, то він додав нам фізики і атлетизму в центральній зоні. Він дуже хороший в єдиноборствах. Але потрібен час, щоб він зрозумів вимоги, як виходити з оборони. В цьому плані розуму потрібно додавати. Найголовніше — щоб була функціональна готовність.
Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Дима Чуйко
Этот состав вы говорили в прошлом сезоне будет рвать и метать всех, а что по факту? Опять игра бей беги, где комбинации? Такое ощущение что игроки друг друга видят впервые, а как играть в футбол и понятия не имеют. Или этим недоигрокам надо ещё 1 год дать что бы сыграли б?
Kevko
Сидорчук, Кадар, Беседин, Буяльский, Шепелев... Похоже рассматриваются как игроки стартового состава. Если это так, то болельщикам можно уже ничего не ожидать от этой команды
Дима Чуйко
Складывается впечатление что тренер со своим штабом, 85% игроков это люди которых в Динамо 2 года как уже не должно быть..... Что вы Игорь Михайлович делаете с клубом....
 « УАФ - М а ф і я »
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vyaches Samojlov
Хацкевич: "Цыганков - наше фсё!"
Репортер: "Так почему сегодня так слабо сыграли в обеих играх?"
Хацкевич: "Я же сказал - у Цыганкова травма, а "Цыганков - наше фсё!"".