Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 18 липня 2020, 19:08
1193
0

Леон ЕДВАРДС: «Хочу бій з боягузом Хорхе Масвідалем»

Британець націлився на гучний поєдинок

| Оновлено 18 липня 2020, 19:08
1193
0
Леон ЕДВАРДС: «Хочу бій з боягузом Хорхе Масвідалем»
ESPN. Леон Едвардс
Британський напівсередньоваговик Леон Едвардс впевнено переміг Рафаеля Дос Аньоса в головному поєдинку турніру UFC on ESPN 4 і продовжив свою переможну серію до восьми боїв. Однак першим ім'ям, яке Леон згадав в післяматчевому інтерв'ю став не чемпіон Камару Усман, а «боягуз» Хорхе Масвідаль:
 
«Я йду на серії з восьми перемог в одному з найтяжчих дивізіонів цього спорту. Є невеликий слизький тип, якого звуть Хорхе Масвідаль. Приймай бій, давай влаштуємо це. Ти не на моєму рівні. Давайте влаштуємо цей бій. Я і Хорхе Масвідаль . Це має статися.
 
Мені всього 27 років. Я як і раніше росту і вчуся. Я вийшов проти колишнього чемпіона і зробив те, що зробив. Я задоволений. Я доводжу всім хлопцям з Великобританії, що можна багато чого досягти, тренуючись там. Так що я щасливий.
 
Я хочу ще раз побитися до кінця року. І я б хотів битися з цим боягузом Хорхе Масвідалем. Якщо ні, то дайте мені реванш з Камару Усманом. Він був останнім, хто здолав мене чотири роки тому, і я б з радістю побився з ним», - заявив Едвардс.

 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.