Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 22 липня 2019, 14:22
5206
0

Ділліан Уайт – Оскар Рівас. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок відбудеться 20 липня в рамках вечора боксу в Лондоні

| Оновлено 22 липня 2019, 14:22
5206
0
Ділліан Уайт – Оскар Рівас. Прогноз і анонс на бій
Boxing Scene

У суботу, 20 липня, в Лондоні на арені O2 Відбудеться вечір боксу від Matchroom Boxing Едді Хірна, головною подією якого стане поєдинок Ділліан Уайт (25-1-0 18 КО) - Оскар Рівас (26-0-0 18 КО) в суперважкій вазі за тимчасовий титул WBC.

Ділліан Уайт

31-річний британець по праву входить до числа топ-боксерів дивізіону. Можливо, до рівня чемпіонів - Діонтея Уайлдера, Тайсона Ф'юрі і  Ентоні Джошуа, який недавно втратив пояса в протистоянні з Енді Руїсом, Уайт поки не дотягує, але він робить все, щоб зробити крок вперед. Едді Хирн грамотно веде британця, виставляючи проти нього дуже хорошу опозицію. У кар'єрі британця лише одна поразка - від Ентоні Джошуа. Але після нього в послужному списку - перемоги над Джозефом Паркером, Дереком Чісорою, Робертом Хеленіусом і Робертом Брауном. Цих хлопців при всьому бажанні не назвеш «мішками», тому Уайт як ніхто інший заслуговує на бій за тимчасовий пояс WBC.

У разі успіху в поєдинку з Рівасом Уайт практично напевно наступний бій проведе за чемпіонський титул. Незважаючи на те, що обидва боксери провели рівну кількість боїв в профі (25 проти 26), Уайт набагато досвідченіший за свого опонента. Бої з Паркером і Чісорою додали впевненості Діліану після поразки Джошуа. Уайт - той боксер, який може змінюватися по ходу бою і навіть якщо щось складається не так, як він задумував, він зберігає шанси на перемогу до самого кінця. Останній поєдинок проти Чісори це показав.

Уайт габаритніший за Ріваса, і якщо британець не йтиме в розмін, він здатний перебоксувати колумбійця.

Оскар Рівас

Колумбієць на рік старший за Уайта і провів на один поєдинок в професіоналах більше. У послужному списку 26 перемог, з яких 18 були здобуті нокаутом. Однак рівень опозиції Ріваса не йде ні в яке порівняння з тим, що був у його суперника. Так, в останньому бою колумбієць переміг хорошого, але не видатного американця Брайанта Дженінгса - і, по суті, все. Рівас - боксер, якого, грубо кажучи, ще не «пробивали».

Проте, Рівас здатний на конкурентний бій з Уайтом. Цілком можливо, він навіть пройде всю дистанцію. Але чи вистачить у нього сили, щоб перемогти Уайта - питання. Скоріше ні, ніж так. Але і робити голослівний прогноз про те, що колумбієць обов’язково впаде, теж не будемо. Згадаймо недавній бій Джошуа - Руїс: в суперважкій вазі можливо абсолютно все.

Прогноз на бій

Ризикнемо припустити, що в цьому поєдинку розв'язка настане в останніх раундах. Уайт є фаворитом, і він цілком може завершити бій достроково. Навряд чи британець буде ризикувати і з перших раундів форсувати події. У той же час цей бій стратегічно важливий для подальшої кар'єри Уайта, він відкриває дорогу до бою за титул чемпіона світу. Тому не виключено, що Уайт захоче перемогти впевнено і красиво.

Рекомендована ставка - дострокова перемога Уайта в останніх раундах.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 14
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

БЕРІНЧИК: «Наваррете – хоробрий боєць, але що він знає про війну?»
Бокс | 26 квітня 2024, 04:45 0
БЕРІНЧИК: «Наваррете – хоробрий боєць, але що він знає про війну?»

Український боксер серйозно налаштований на бій проти мексиканця

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.