Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 22 липня 2019, 14:21
5688
2

Дерек Чісора – Артур Шпилька. Прогноз и анонс на бой

Поєдинок відбудеться 20 липня в рамках вечора боксу в Лондоні

| Оновлено 22 липня 2019, 14:21
5688
2
Дерек Чісора – Артур Шпилька. Прогноз и анонс на бой
У суботу, 20 липня в Лондоні на Арені О2 відбудеться вечір боксу від відомого британського промоутера Едді Хірна з Matchroom Boxing. Головною подією вечора стане бій супертяжів - місцевого улюбленця Ділліан Уайта (25-1, 18 КО) і небитого колумбійця Оскара Ріваса (26-0, 18 КО).
 
В андеркарді відбудеться також інтригуючий поєдинок. Скандальний британець Дерек Чісора зустрінеться з міцним поляком Артуром Шпилькою.
 
35-річний Дерек Чісора (30-9, 21 КО) бере чергову спробу дістатися до титульного поєдинку. За всю свою кар'єру він часто бився за чемпіонський пояс або за статус претендента. У більшості випадків, в найважливіший момент Чісора поступався. Але після кожної поразки Дерек повертався. У послужному списку Чісори багато знакових для світу боксу імен. Він зустрічався з Віталієм Кличком, Тайсоном Ф'юрі, Девідом Хеєм, Кубратом Пулєвим, Ділліаном Вайтом і з багатьма іншими. Найчастіше, невдачі він закривав впевненими перемогами над скромнішими суперниками.
 
Після поразки від Вайта Чісора повернувся в ринг в квітні, коли здобув впевнену перемогу за очками над Сенадом Гаши. Зараз ветеран зустрінеться з черговим колишнім претендентом на титул.
 
Артур Шпилька (22-3, 15 КО) також є топовим бійцем з хорошим послужним списком. 30-річний поляк за свою кар'єру зустрічався з Томашем Адамеком, Брайантом Дженнінгсом, Адамом Ковнацкі і Деонтеєм Вайлдером. Останнім двом Артур поступився достроково. Відзначимо, що в бою з Вайлдером поляк добре тримався в перших раундах, але потужний Деонтей зумів дістати Артура нокаутуючим ударом. Шпилька більше хвилини не міг прийти в себе і потрапив до лікарні. Після поразок Шпилька провів розминочний бій з джорніменом Домініком Гуїнном, а в листопаді 2018 здобув перемогу роздільним рішенням суддів над Маріушем Вахом.
 
30 років для суперважкої ваги - хороший вік. У Шпильки не такий великий «пробіг», як у Чісори, але всі три поразки від зазнав жорсткими нокаутами, а це серйозно позначається на подальших виступах.

Прогноз на бій

Бій важливий для обох спортсменів, оскільки перемігши, кожен з боксерів може говорити про свої амбіції на чемпіонський бій. Звичайно, перемога нікого не зробить обов'язковим претендентом, але наблизить до цього статусу. І Чісора, і Шпилька - не самі технічні і рухливі боксери. Але люті і впертість їм не позичати. Тому в рингу може бути як яскравий бій з розмінами, так і в'язка метушня. Незважаючи на різницю у віці і кращу антропометрії поляка, все одно фаворитом поєдинку є Дерек Чісора. Британець може і пройшов свій пік, але на даному етапі кар'єри він виглядає серйознішим за поляка. Артур в останніх боях не вражає. Навіть дві перемоги поспіль не додають впевненості в його виступах

Рекомендованная ставка – дострокова перемога Чісори.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mr.Holms
Кому еще интересен этот мешок Чисора?
Продул всем, кому только возможно. Может кому-то интересно смотреть как он плюется?
Ossa8860
Поставил на поляка.