Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 22 липня 2019, 14:22
2475
0

Девід Аллен - Девід Прайс. Прогноз і анонс на бій

У Лондоні 20 липня відбудеться вечір боксу

| Оновлено 22 липня 2019, 14:22
2475
0
Девід Аллен - Девід Прайс. Прогноз і анонс на бій
badlefthook.com

У суботу, 20 липня в Лондоні на Арені О2 відбудеться вечір боксу від відомого британського промоутера Едді Хірна з Matchroom Boxing. Головною подією вечора стане бій супертяжів - місцевого улюбленця Ділліан Уайта (25-1, 18 КО) і небитого колумбійця Оскара Ріваса (26-0, 18 КО).

Відбудеться в андеркарті цього поєдинка і ще один досить цікавий 12-раундовий бій у суперважкій вазі. У ньому зійдуться два британця: Девід Аллен проти Девіда Прайса.

Ще кілька років тому Прайс вважався б явним фаворитом цього бою, однак його кар'єра, на початку якої йому видавили великі аванси, пішла на спад. І зараз 36-річний ветеран підходить до поєдинку зі співвітчизником в статусі явного аутсайдера, незважаючи на перемоги в двох останніх двох боях: над Кашем Алі 30 березня поточного року і Томом Літтлом 22 грудня 2018 року.

Якщо говорити про Аллена, то у нього справи навпаки пішли вгору. Він практично позбувся проблем із зайвою вагою і здобув 4 перемоги поспіль. Серед жертв Аллена - скромні Нік Вебб, Самір Небо і Аріель Естебан Бракамонте.

Однак останній бій Аллена змусив сприймати 27-річного британця всерйоз. 20 квітня поточного року на тій же Арені О2 в Лондоні він сенсаційно нокаутував іменитого австралійського ветерана Лукаса Брауна.

Прогноз на бій

Поєдинок Аллен - Прайс обіцяє бути відкритим і агресивним, але недовгим. 36-річний Прайс в останні роки відчуває катастрофічні проблеми з фізичною підготовкою. Цей факт змусить його діяти максимально агресивно і йти ва-банк з перших же раундів бою. Прайс спробує нокаутувати свого суперника в стартових раундах бою, і, з огляду на його видатну антропометрію, виключати такий варіант розвитку подій не можна.

Якщо ж ранній нокаут у виконанні Прайса не відбудуться, то ближче до середини бою за справу візьметься Аллен. І з кожним наступним раундом його шанси відправити в нокаут Прайса ставатимуть все вищими. І другий варіант розвитку подій нам здається більш ймовірним. Аналогічної думки притримуються і букмекери.

Рекомендована ставка - перемога Аллена нокаутом.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:30 8
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію

Україна завершила сезон на 18-й позиції 5-річного рейтингу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.