Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 24 липня 2019, 15:05
3371
0

UFC. Жермейн де Рандамі – Аспен Ледд. Прогноз і анонс на бій

Турнір UFC Fight Night 155 відбудеться в Каліфорнії 13 липня

| Оновлено 24 липня 2019, 15:05
3371
0
UFC. Жермейн де Рандамі – Аспен Ледд. Прогноз і анонс на бій
MMA Junkie. Де Рандамі і Ледд
В ніч з 13 на 14 липня в американському місті Сакраменто, штат Каліфорнія, відбудеться турнір UFC Fight Night 155. У головному бою вечора голландка Жермейн де Рандамі (8–3) поміряється силами з американкою Аспен Ледд (8–0).
 
Поєдинок в найлегшій вазі почнеться не раніше 05:00 У ніч на неділю за київським часом. Швидше за все, в цьому бою буде визначена наступна претендентка на титул, яким на даний момент володіє Аманда Нуньєс. Інтерес також представляє повернення в октагон 40-річного американського ветерана Юрайя Фейбера (34–10), який буде битися з 26-річним співвітчизником Ріккі Симоном (15–1).
 
Забавно, що коли в кінці травня був проанонсований список поєдинків в Сакраменто, деякі фанати визнали бій Де Рандамі і Ледд негідним місця в мейн-івенті. Один з них через твіттер вирішив звернутися безпосередньо до президента UFC: «Цей кард – сміття. Фанати в Сакраменто заслуговують більшого, мужик». На цю заяву надійшла несподівано різка відповідь від Дейни Уайта: «Сиди вдома, придурок!»
 
Бекграунд
 
35-річна голландка Жермейн де Рандамі є екс-чемпіонкою напівлегкої ваги, цей титул їй дістався після перемоги над Холлі Холм на UFC 208 в лютому 2017 року. Пізніше Жермейн була позбавлена ​​титулу через небажання боротися з Кріс Сайборг. Попередній свій бій вона провела проти Ракель Пеннінгтон з США в листопаді 2018 року і перемогла рішенням суддів. Є першим номером рейтингу UFC і прагне боя-реванша проти Аманди Нуньєс, якій вона програла в листопаді 2013 року.
 
24-річна непереможна американка Аспен Ледд, родом з Каліфорнії, займає 4-ту сходинку рейтингу серед бійців свого дивізіону. В її активі 8 перемог у восьми поєдинках ММА за чотири роки. Правда, лише три з них проходили в рамках UFC. Були переможені достроково Ліна Лансберг, Тоня Евінгер, а потім рішенням суддів і Сіджара Юбенкс. Причому останній поєдинок пройшов 18 травня 2019 року, а значить, часу на підготовку було небагато, менше двох місяців.
 
 
Цитати перед боєм
 
Жермейн де Рандамі про майбутнє: «Я думаю, що наш бій з Нуньєс відбудеться. Я вибухова, всі про це знають. Я люблю нокаутувати суперниць, Нуньєс теж обожнює це робити. Аманда – машина для вбивства, вона справжня чемпіонка. Я поважаю Нуньєс, але із задоволенням вийду проти неї в октагон знову. Це буде честь для мене. Навіть якщо на кону не буде стояти титул, я все одно хочу битися з Амандою Нуньєс. Я погоджуся, що Нуньєс – одна з кращих, але пам'ятайте: кожного можна побити. Одне можу сказати напевно: протягом останніх років Аманда – кращий боєць UFC, без сумнівів. Вона неодноразово це доводила. Проте, її можна побити. Кожного можна перемогти. Так, Нуньєс – чемпіонка, спортсменка світового класу, але навіть вона може програти».
 
Аспен Ледд: «Більшість людей розуміють значимість мого поєдинку з Де Рандамі, але в той же самий час я продовжую собі говорити, що не маю на меті стати чемпіонкою промоушена. Потрібно, щоб все йшло своїм ходом. Я погоджувалася на кожен бій, який мені пропонувало UFC, і буду це робити і далі. Якщо наступна сутичка буде за титул, що ж, окей. Якщо ж ні, то я не засмучуся. Бо не це мене турбує. Я тут в першу чергу для того, щоб битися і отримувати досвід».
 
Церемонія зважування
 
Жермейн де Рандамі важить 61.7 кг (136 фунтів), а Аспен Ледд – 61.2 кг (135 фунтів). Хоча Ледд вклалася в рамки найлегшої вагової категорії, показавши на вагах потрібні 135 фунтів, але при цьому вона корчилася від болю, мабуть, через наслідки зганяння ваги.
 

Прогноз на бій

Дуже складний для прогнозування бій. Коефіцієнти на суперниць приблизно рівні. Бій буде проходити в стійці, якій обидві суперниці віддають перевагу над боротьбою на помості. Аспен Ледд намагатиметься продовжити свою безпрограшну серію, а Жермейн де Рандамі мріє про другий бій з Амандою Нуньєс. Більш молода Ледд має відмінну ударну техніку, кращу швидкість, але менший розмах рук і ніг, ніж у суперниці. Також у Жермейн певна перевага в досвіді складних боїв в октагоні. Припустимо, що бій триватиме повну дистанцію, а судді віддадуть перевагу молодий американці.
 
Рекомендована ставка – перемога Аспен Ледд за очками.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.