Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
6828
6

Динамо - Брентфорд. Прогноз і анонс на контрольний матч

В Австрії суперником віце-чемпіона України стане маловідомий англійський клуб

Динамо - Брентфорд. Прогноз і анонс на контрольний матч
ФК Динамо

Збори «Динамо» в Австрії підходять до завершення. Команді Олександра Хацкевича залишилося провести дві зустрічі - 13 і 14 липня - після чого команда повернеться до Києва, де продовжить підготовку до старту нового сезону. В Австрії підопічні Олександра Хацкевича вже встигли провести чотири контрольні поєдинки. Два з них «біло-блакитні» виграли, а два звели внічию.

Мабуть, найбільш показовим став поєдинок з недавнім суперником по Лізі Європи - «Олімпіакосом». У цій зустрічі наставник «Динамо» відійшов від експериментів, які завжди притаманні на зборах, і випустив склад наближений до основного. Так місце в воротах зайняв Бойко, в обороні зліва направо Миколенко, Кадар, Бурда, Кендзьора, опорні - Гармаш і Кадірі, Шепелев - перед ними, на флангах Вербич і Караваєв, на вістрі - Соль. Не мудруючи лукаво, можна припустити, що приблизно такий же склад Хацкевич випустить 28 липня в Одесі в матчі за Суперкубок України.

Пропустив активну ігрову фазу збору найрезультативніший гравець киян - Віктор Циганков. Хавбек заліковує мікропошкодження і тільки недавно приступив до бігової роботи. На позиції Циганкова відмінно виглядає новачок - Олександр Караваєв, який вже відкрив рахунок голам за новий клуб. Тому не виключено, що з поверненням капітана Караваєв залишиться на правому фланзі, а Циганкову нададуть більше свободи на позиції десятки. Так свого часу перевели з флангу в «Шахтарі» Тайсона - і бразилець став діяти ще корисніше для команди. Не виключено, що вийде і у Циганкова.

У суботу, 13 липня, «Динамо» проведе передостанній матч на австрійському зборі. Суперником команди Олександра Хацкевича буде англійський клуб «Брентфорд». У минулому сезоні в Чемпіоншипі «бджоли» зайняли 11-е місце. Ця команда зірок з неба не хапає, але і простим опонентом для киян не буде.

У п'ятницю вранці динамівці провели під дощем останнє тренування в Австрії. За рішенням тренерського штабу вечірнє заняття скасували, щоб відновити сили і краще підготуватися до решти матчів.

 

13 липня, субота

«Динамо» – «Брентфорд» Англія
Австрія. 13:00. Youtube-канал Динамо
ДИНАМО - БРЕНТФОРД, ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧА
Прогноз Sport.ua — 3:0
СДЕЛАТЬ СТАВКУ

 

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 35
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном
Футбол | 26 квітня 2024, 16:11 20
Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном

Данила Ігнатенка звинуватили у расистських висловлюваннях

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Веклич
Мінусуйте далі.Хіба я був не правий? Рівень Динамо теперішнього-середина Чемпіоншипу.
Сергей Веклич
Ха-ха-ха...3:0...Спорт.уа ви колись матчі Шипу дивилися?Брентфорт міцний середняк Шипу з неабиякими амбіціями.За 5,5 млн.туди перейшов кращий захисник минулого чемпіонату Понтус Янссон з Лідса, гравець збірної Швеції ,між іншим.Та й взагалі,не дає спокою Євро-16,де наших "зірок" конкретно нагнули нордайріші, команда сформована з гравців нижчих дивізонів Англії.Там навіть з Ліги 2 гравець був!)Так що не все так однозначно.Буде цікаво, принаймні мені
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил