Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Туреччина
|
3716
3

Сергій РИБАЛКА: «У Туреччині більш швидкісний футбол, ніж в Україні»

Хавбек «Сівасспора» порівняв УПЛ з чемпіонатом Туреччини

Сергій РИБАЛКА: «У Туреччині більш швидкісний футбол, ніж в Україні»
ФК Сівасспор. Сергій Рыбалка

Український півзахисник Сергій Рибалка, який зараз виступає за турецький «Сівасспор», порівняв УПЛ з чемпіонатом Туреччини:

«Турецький чемпіонат відрізняється від українського тим, що тут немає команд, які відбиваються весь матч. Тут більш швидкісний футбол, кожна команда намагається атакувати, ніхто не закривається, менше тактичних перебудувань, 5-6 чоловік біжить в атаку і взагалі тут атака на атаку.

Тут цікавий, інтенсивний футбол. А ще, звичайно ж, поля - це великі стадіони, хороші газони. Якщо оцінити чемпіонат Туреччини за десятибальною шкалою, то це 10, Україна - 5.

Тут повні стадіони, мурашки, адреналін. При такій атмосфері хочеться віддавати всі сили. 4-5 років тому в Україні теж досить багато людей ходили на футбол. Зараз же в Україні все дуже сумно. Повинен в Україні настати мир, людям не до футболу. Йде війна, має це все закінчитися. А коли закінчиться, то люди будуть більш щасливими і підуть на стадіони».

Олег Дідух Джерело: YouTube
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
UKRAINE FAN
Да да идет война да большинству людей пох... они как жили так и живут. Их эта война не каким боком не коснулась . Если чемпионат Турции 10 из 10 то почему турецких клубов не видать в еврокубках? Это получается что Турецкая лига =АПЛ!
shevsen
Сергей в этой лиге играет! А вы на диване сидите. Но знаете больше него. Вот это - бред.