Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 24 липня 2019, 15:04
7640
2

Хьюї Ф'юрі – Самюель Пітер. Прогноз і анонс на бій

Двоюрідний брат «Циганського короля» проведе черговий поєдинок 12 липня

| Оновлено 24 липня 2019, 15:04
7640
2
Хьюї Ф'юрі – Самюель Пітер. Прогноз і анонс на бій
BoxingScene. Ф'юрі і Пітер
Увечері 12 липня на арені King Abdullah Sports City в місті Джидда, Саудівська Аравія, пройде боксерський поєдинок, в якому на рингу зустрінуться британець Хьюї Ф'юрі (22–2, 12 КО) і американець нігерійського походження Самюель Пітер (38–7, 31 КО). Зустріч пройде в 10-раундовому форматі.
 
Обговорюваний бій відбудеться в андеркарті головного двобою вечора, в якому зійдуться британець Амір Хан (33–5, 20 КО) і колишній чемпіон світу в напівлегкій вазі Біллі Діб (45–5, 26 KO) з Австралії. На кону буде вакантний титул інтернаціонального чемпіона за версією WBC в напівсередній вазі. Спочатку Хан повинен був виступати проти індійського боксера Ніраджа Гоята, проте останній за кілька тижнів до бою потрапив в аварію і не зміг взяти участь в поєдинку.
 
Бекграунд
 
24-річний Хьюї Ф'юрі – двоюрідний брат екс-чемпіона світу з боксу, «Циганського короля» Тайсона Ф'юрі. Він зазнав в кар'єрі двох поразок. У вересні 2017 року молодий британець поступився розділеним рішенням суддів в титульному бою новозеландцеві Джозефу Паркеру, а через рік програв болгарину Кубрату Пулєву в Софії, знову пройшовши всю дистанцію бою. 25 травня в Манчестері Хьюї зумів повернутися на ринг впевненою перемогою над непереможеним до того моменту Крісом Норрадом, 35-річним бійцем з Канади. І ось, на шляху до титульних боїв британця чекає новий вихід на ринг вже через півтора місяці після попереднього.
 
38-річний американець нігерійського походження Самюель Пітер має величезний досвід. Українські любителі боксу добре пам'ятають темношкірого бійця, який тричі був битий братами Кличками. У 2008 році нігерієць навіть півроку був чемпіоном світу, коли технічним нокаутом здолав росіянина Олега Маскаєва в бою за чемпіонський титул WBС. І хоча Віталій Кличко в першому бою після повернення на ринг дуже швидко відібрав у Пітера цей пояс, ім'я Самюеля назавжди вписано в літопис чемпіонів суперважкого дивізіону.

З 2011 до 2016 року у Пітера був період неактивності, коли він провів всього один поєдинок зі слабким суперником. Повернення на ринг в 2016 році завершилося поразкою Кубрату Пулєву, і знову два роки простою. Потім почалася нова глава, і в 2019 році це вже 4-й бій для Пітера! Дві перемоги в першому ж раунді над мексиканцями Херардо Ескобаром і Алехандро Гардуно були розбавлені поразкою від їхнього співвітчизника Маріо Ередії в 8-раундовому бою за результатами підрахунку суддівських записок.
 

Цитати перед боєм
 
Хьюї Ф'юрі: «Мене чекає непроста робота, і вона буде виконана. Самюель Пітер – серйозний, небезпечний ветеран, що володіє нокаутуючим ударом, але я завжди отримую задоволення, коли борюся з суперниками, які важко б'ють. Мені подобається відвідувати нові місця, і Саудівська Аравія приваблює мене своєю атмосферою і багатою культурою. Вигравши наступний бій, я ще на один крок стану ближче до завоювання чемпіонського титулу».
 
Самюель Пітер: «Я повернувся в тренувальний зал у вересні минулого року і важив тоді близько 150 кг. Мені потрібна була перерва, щоб розкласти все по поличках. Я став менш відповідально ставитися до боксу, через це програвав там, де не мав програвати. Так що перерва була корисний. Через деякий час я став нудьгувати по боксу, але я не був упевнений в тому, чи не грає мій розум в ігри зі мною, тому коли я повернувся в зал, я сказав собі, що буду віддавати себе повністю тренувань або кину. І поки все йде добре. Я знизив вагу до 115 кг, і мене мотивує бажання знову стати чемпіоном світу в суперважкій вазі. Це початок нової глави».
 

Прогноз на бій
 
Можна не сумніватися, що в даній ситуації молодість краще досвіду. Спортивний, підтягнутий Хьюї Ф'юрі проти ветерана із зайвою вагою. Перемога Хьюї не викликає ні найменших сумнівів. Хоча Ф'юрі і не є жорстким нокаутером, Пітер розтовстів та дуже далекий від своїх кращих кондицій (коли його називали «Нігерійським кошмаром») і може бути відправлений на пенсію прямо зараз.

Рекомендована ставка – дострокова перемога Хьюї Ф'юрі.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
George Abuladze
Побьет пару мешков, и опять будет орать что он супер чемпион, подавайте пояса, хотелось бы увидеть это недопонимание в бою с Усиком
vizuals
Какие там прогнозы. Питер уже давно катается за чеком. Нокаут от Фьюри не позже 5 раунда