Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
2341
0

Амір Хан – Біллі Діб. Прогноз і анонс на бій

Екс-чемпіон світу Хан зустрічається з прохідним суперником, інтриги практично немає

Амір Хан – Біллі Діб. Прогноз і анонс на бій
Boxing News 24
У п'ятницю, 12 липня в Джидді (Саудівська Аравія) відбудеться вечір боксу. У головному бою Амір Хан зустрінеться з Біллі Дібом. Бійці битимуться за вакантний титул WBC International. Початок зустрічі о 19:00 за Києвом.
 
Зірковий британець Амір Хан (33-5, 20 КО) проводить черговий відновлювальний поєдинок після поразки. Раніше Хан вийшов на бій з Теренсом Кроуфордом, але нав'язати боротьбу одному з кращих боксерів світу йому не вдалося. 32-річний Амір вже пройшов свій пік. В останні кілька років його опозиція хотіла бути кращою. Перемагати суперників типу Ло Гресо та Самуеля Варгаса Амір Хан може, але з боксерами свого рівня, або вищого - навряд чи.
 
Британець свого часу був одним з найперспективніших боксерів світу. Свої аванси Амір виправдав лише частково. Він є колишнім чемпіоном в суперлегкій і напівсередній вазі. На його рахунку перемоги над іменитими суперниками, серед яких Маркос Майдана, Полі Маліньяджі, Андрій Котельник, Заб Джуда. З іншого боку - дострокові поразки Денні Гарсії і Саулю Альваресу і вже згаданому Кроуфорду.
 
Головним козирем Хана протягом всієї кар'єри була його швидкість і технічність. У кращі роки Амір міг викидати величезну кількість ударів, фактично забиваючи суперника. Зараз же різкість поступово покидає спортсмена. Але в боях з суперниками рівня Діба поточної форми Аміра повинно вистачити.

Колишній чемпіон світу в напівлегкій вазі, австралієць Біллі Діб (45-5, 26 КО) не дивлячись на свої регалії та значний послужний список, яскравих перемог над відомими суперниками не має. Бій з Ханом Діб отримав тільки тому, що індійський боксер Нірадж Гоят, з яким повинен був боксувати Амір, потрапив в аварію і не зміг взяти участь в поєдинку.
 
У своїй кар'єрі Діб двічі програвав Євгену Градовічу, по одному разу Такаші Міура і Тевіну Фармеру. У бою з Ханом Діб явний аутсайдер. 33-річний австралієць не пройшов повний тренувальний табір, він буде боксувати в новій для себе ваговій категорії, тому шансів на конкурентний поєдинок практично немає. Хоча, в кар'єрі Аміра Хана вже траплялися гучні апсети. У 2008-му році зіркового британця в першому раунді нокаутував нікому не відомий Бредіс Прескотт.
 
Прогноз на бій
 
Після поразок іменитим суперникам Амір Хан часто вибирає собі простіших опонентів, щоб закрити свою невдачу. Бій з Біллі Дібом класичний випадок. Хан і Діб бійці різного рівня. Тому Амір повинен здобувати впевнену перемогу. На користь британця і габарити. Бій пройде в категорії до 66,7 кг. Тоді як Діб за кар'єру жодного разу не піднімався вище 61,2 кг. Діб не пройшов повний табір, тому функціональний аспект австралійця також під питанням.
 
Рекомендована ставка - дострокова перемога Аміра Хана.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

БЕРІНЧИК: «Наваррете – хоробрий боєць, але що він знає про війну?»
Бокс | 26 квітня 2024, 04:45 0
БЕРІНЧИК: «Наваррете – хоробрий боєць, але що він знає про війну?»

Український боксер серйозно налаштований на бій проти мексиканця

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.