Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 липня 2019, 13:20
1936
0

Руслан КОСТИШИН: «Колос готується до УПЛ з серйозними навантаженнями»

Вже почалося будівництво нового стадіону в Ковалівці

| Оновлено 11 липня 2019, 13:20
1936
0
Руслан КОСТИШИН: «Колос готується до УПЛ з серйозними навантаженнями»
ФК Колос Ковалівка. Руслан Костишин
Наставник «Колоса» з Ковалівки Руслан Костишин розповів про підготовку команди до нового сезону в УПЛ:
 
«Перший етап підготовки до сезону пройшов без травм і потрясінь. Робота була насиченою, а навантаження серйозними. Заняття були спрямовані на відновлення фізичних кондицій, зміцнення м'язів і зв'язок. Було багато бігової роботи. Другий етап триватиме недовго – всього шість днів. До 13 липня зіграємо два контрольні матчі – з «Оболонню-Бровар» і «Миколаєвом». Також був запланований спаринг з однією з іранських команд, які прилітають на тренувальний збір в Україні, однак щодо нього немає поки підтвердження.
 
У тренувальному процесі «Колоса» після виходу в Прем'єр-лігу не змінилося нічого. Ті ж тренування, ті ж навантаження. Хлопцям і до цього було нелегко. Навіть новачкам, що приходять в «Колос», непросто адаптуватися. Але нічого не поробиш: у кожного тренера свій підхід. Потрібно терпіти. Не раз говорив, що ми довіряємо хлопцям, які, виконавши завдання, заслужили право грати на новому рівні. Так було завжди: і коли ми стали грати у Другій лізі, перейшовши з аматорів у професіонали і, коли з Другої перейшли в Першу, і тепер, пробившись в Прем'єр-лігу. А чи будуть хлопці відповідати настільки високого рівня – життя покаже.
 
Володимир Лисенко, який довго перебував у лазареті, почав було тренуватися, але виникли хворобливі відчуття через рецидив старої травми. Ситуація, думаю, проясниться після ретельного обстеження, але ми розраховуємо на нього і в подальшому. Нових футболістів з'явилося поки троє. Єгора Демченка і Євгена Смирного ми взяли в оренду, а Вадим Парамонов підписав контракт. Ми постійно залучаємо хлопців до тренувань з головною командою, адже у кожного повинен бути стимул для професійного зростання. На сьогоднішній день є три-чотири молодих футболіста, які, що називається, на підході. Упевнений: через рік-другий вони можуть стати гравцями основи.
 
Після виходу в УПЛ на плечі керівників нашого клубу зараз дуже багато всього звалилося: потрібно вирішувати всілякі організаційні, господарські та кадрові питання – щодо стадіону, заявок, телебачення, команд U-21 і U-19. Багато зустрічей останнім часом у президента «Колоса». Що ж стосується нас, футболістів і тренерів, то ми усвідомлюємо доконаний факт лише коли зіграємо перший матч в Прем'єр-лізі. На даний момент особливого відчуття приналежності до неї немає. Ми тренуємося в звичному режимі – такому ж, як рік тому, коли грали в першому дивізіоні.
 
В УПЛ домашні матчі будемо проводити, швидше за все, на «Оболонь-Арені». Почалося будівництво нового стадіону в Ковалівці. Вже вирито котлован, ведуться роботи. Робиться все, щоб поле нового стадіону було готове до наступного року, мало дренажну систему і систему поливу».
 
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів
Футбол | 10 травня 2024, 04:50 1
Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Тоні Кроос брав участь у фіналах двічі з Баварією та вп'яте з Реалом

Кейн та банда. Топ-10 бомбардирів в історії, у яких 0 титулів за кар'єру
Футбол | 10 травня 2024, 07:23 3
Кейн та банда. Топ-10 бомбардирів в історії, у яких 0 титулів за кар'єру

У Гаррі 249 голів у топ-5 чемпіонатах Європи, але жодного командного трофею...

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.