Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 11 липня 2019, 10:19
1683
1

Мілан і Інтер планують будівництво нового стадіону

Очікується, що будівництво нового стадіону почнеться в 2026 році

| Оновлено 11 липня 2019, 10:19
1683
1
Мілан і Інтер планують будівництво нового стадіону
Twitter. Сан-Сіро
Італійські клуби «Мілан» та «Інтер» подали в муніципалітет Мілана техніко-економічне обгрунтування для будівництва нового стадіону двох клубів і багатофункціонального району навколо нього.
 
Пропозиція місцевим установам знаменує собою перший офіційний крок з боку клубів в напрямку будівництва сучасного, стійкого і доступного міського району навколо нового стадіону світового класу. Документація, представлена ​​клубами, складається з детального технічного та інженерного дослідження, яке поки не включає архітектурні компоненти.
 
У проекті закладено оновлення місцевості навколо «Сан-Сіро» з будівництвом нового сучасного стадіону місткістю 60 000 місць, а також багатофункціонального району для спорту, розваг і шопінгу, який стане жвавим місцем для громадян, фанатів та туристів 365 днів на рік, створюючи робочі місця для більш ніж 3500 осіб.
 
Це комплексний проект, який передбачає приватні інвестиції в розмірі понад 1.2 млрд євро, реалізація якого має важливе значення для повернення міланського футболу в еліту європейського і світового футболу.
 
Очікується, що будівництво нового стадіону почнеться в 2026 році.
 
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
UKRAINE FAN
Уго если 2026 начнут работы то в лучшем случаи в 2028 закончат а то и 2030году . Ну Это слишком далеко что бы что то загадывать!