Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 липня 2019, 20:52
3411
0

Олександр НОГІН: «Лунін опинився в Реалі заслужено»

Тренер воротарів луганської «Зорі» попрощався з командою

| Оновлено 10 липня 2019, 20:52
3411
0
Олександр НОГІН: «Лунін опинився в Реалі заслужено»
ФК Зоря Луганськ
Тренер воротарів луганської «Зорі» Олександр Ногін, який пропрацював в структурі клубу більше 10 років, попрощався з командою. У прощальному інтерв'ю він згадав час, проведений в клубі, і повідав, як проходила підготовка Андрія Луніна перед його відходом в мадридський «Реал»:
 
«Залишити «Зорю» було моїм особистим рішенням. Відповідальність за не найкращий минулий сезон лежить не тільки на колишньому головному тренері, а й на його тренерському штабі. Відповідальність незримим оком поширюється на весь колектив. Всі ми відповідали за виконання чи невиконання завдання.
 
Хочу подякувати всім, хто брав участь в житті «Зорі». З теплом згадую і фінал Кубка, і третє місце в чемпіонаті, і груповий етап Ліги Європи. Це були вкрай позитивні емоції. А клуби-суперники: «Манчестер Юнайтед», «Брага», «Лейпциг», «Фейєноорд», «Атлетик», «Легія», «Мольде». З останніми два пенальті відбив Микита Шевченко. Все це – незабутні враження. І все це завдяки «Зорі».
 
Але і сумне забути неможливо. Це не поразки, ні. Пам'ятаю втрату наших гравців. Маю на увазі Макса Білого і Пашу Худзіка. Таке трапляється не щодня, і переносити це дуже важко. Пам'ятаю, про смерть Максима Білого ми дізналися перед грою з «Маріуполем». Не змогли тоді налаштувати хлопців на матч і поступилися.
 
А налаштовували і вчили пацанів ми добре, раз навіть мадридський «Реал» купив у нас голкіпера (посміхається). Хоча, Андрія Луніна «Реал» купив з «Зорі», але з нами він пропрацював не все своє життя. Це не тільки моя заслуга особисто і не тільки заслуга лише нашої команди. У нього багато вклали досить сил. Сергій Рафаїлов побачив його в «Дніпрі», Юрій Вернидуб виділив в ньому талант, тренерський штаб його розкрив. Коли Андрій Лунін прийшов в нашу команду, помилок у нього було все одно ще дуже багато. Нехай на нас не ображається Льоша Шевченко, коли ми, ризикуючи, ставили в ворота Андрія Луніна. І, як виявилося, це потім дало результат. Те, що Андрій опинився в «Реалі» – це заслужено. Його харизма, прагнення, цілісність, потенціал, характер і дані – це все відповідає».
 
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.