Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок африканських націй
| Оновлено 09 липня 2019, 21:50
3105
0

Сенегал — Бенін. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу КАНа

«Леви Теранги» без проблем повинні пройти збірну Беніну

| Оновлено 09 липня 2019, 21:50
3105
0
Сенегал — Бенін. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу КАНа
У середу, 10 липня, в поєдинку збірних Сенегалу і Беніну визначиться перший півфіналіст Кубка африканських націй-2019. Незважаючи на те, що жодна з цих команд не перемагала на чемпіонатах континенту, в парі є явний фаворит і, відповідно, андердог.
 
Збірна Беніну вже досягла історичного успіху: команда в 4-й раз пробилася до фінального турніру КАНа і вперше зуміла вийти з групи. При цьому й досі не має в своєму активі жодної перемоги (на трьох перших своїх турнірах бенінці лише раз зіграли внічию, всі інші матчі програли)! Тепер у групі «білки» зіграли внічию з Ганою (2:2), потім скачали дві «нульовки» з Гвінеєю-Бісау і Камеруном. А в чвертьфіналі сенсаційно вибили марокканців: 1:1 в основний час і 4:1 в серії післяматчевих пенальті. Ось так збірна Марокко, пропустивши 1 гол і жодного разу не програвши, покинула турнір, а Бенін без перемог дістався до чвертьфіналу.
 
Відзначимо, що вся гра команди французького фахівця Мішеля Дюссо будується навколо лідера і капітана команди Стефана Сессеньона. 35-річний півзахисник турецького "Генчлербірлігі" є рекордсменом своєї збірної за кількістю матчів за головну команду країни (77) і забитих м'ячів (22). Втім, кращий бомбардир Беніну на цьому КАНі поки не він, а нападник іншого турецького клубу («Аданаспор») Мікаель Поте. Він оформив дубль у ворота Гани і, зрозуміло, прагне повторити свій успіх в матчі з Сенегалом.
 
Який, до речі, до старту нинішнього чемпіонату Африки був першим після Єгипту претендентом на «золото». «Фараони» вилетіли з домашнього чемпіонату, і тепер букмекери оцінюють шанси збірної Сенегалу на підсумкову перемогу як 1:2,87 (на перемогу Беніна дають 1 до 41!). Та й як з ними сперечатися, якщо команда у «Левів Теранги» підібралася просто чудова. Всі гравці представляють європейські клуби, причому клуби з вищих дивізіонів своїх країн. При цьому тільки 5 футболістів грають в чемпіонатах не з європейської Топ-5.
 
Чого вартий тільки Садіо Мане - діючий переможець Ліги чемпіонів УЄФА і кращий бомбардир АПЛ. Пропустивши перший матч нинішнього турніру через дискваліфікацію (Сенегал обіграв Танзанію 2:0), Мане встиг забити три голи. Алжиру команда Аліу Сіссе поступилася (0:1), а в третьому поєдинку групового турніру розгромила кенійців (3:0), і Садіо оформив дубль. У чвертьфіналі з Угандою гол Мане на 15-й хвилині виявився переможним. Але і без Мане в збірній Сенегалу є кому забивати. Мусса Конате, Мбайє Ньянг, Кейта Бальде - цілий розсип класних форвардів приїхав на нинішній КАН. І «Леви Теранги», мабуть, як ніколи близькі до першої в історії перемоги на континенті.
 
Букмекери, до слова, абсолютно впевнені в перемозі збірної Сенегалу у матчі з Беніном. Ризикнемо припустити, що Мане & Co не обмежаться одним голом.
 
Орієнтовні склади:
Сенегал: Гоміс, Кулібалі, Гассама, Саба, Куяте, Ндіайе, Гуйє, Мане, Діатто, Сарр, Ньянг.
Бенін: Аллагбе, Аділь, Вердон, Аденон, Імору, Сессеньон, Адеоті, Доссена, Сейба, Джіглі, Поте.
 

10 липня, середа

Сенегал – Бенін
Каїр. «30 червня». 19:00
Прогноз Sport.ua — 2:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сталося непорозуміння. Орендованому динамівцю не робитимуть операцію
Футбол | 19 квітня 2024, 13:21 0
Сталося непорозуміння. Орендованому динамівцю не робитимуть операцію

Антон Боль травмований, але відновлюється згідно рекомендацій лікарів

Омбудсмен просить Шевченка вжити заходів щодо члена своєї команди
Футбол | 19 квітня 2024, 14:23 6
Омбудсмен просить Шевченка вжити заходів щодо члена своєї команди

Скандал за участі Олександра Шевченка та Євгенії Сагайдак отримав продовження

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.