Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3473
1

Огнен ВУКОЄВИЧ: «Новий сезон буде динамівським»

Хорват вірить в успіх киян

Огнен ВУКОЄВИЧ: «Новий сезон буде динамівським»
fcdynamo.kiev.ua

Екс-хавбек «Динамо» Огнен Вукоєвич, який є селекціонером киян і одночасно тренером Хорватії U-20, вважає, що новий сезон буде для команди успішним.

- Огнєн, приємно бачити знайомі обличчя на зборі. Ти нещодавно очолив збірну Хорватії U20. Розкажи, як перейшов на тренерську стезю?
- Після чемпіонату світу федерація футболу Хорватії захотіла розвивати молодих тренерів. Вони бачили мою роботу в збірній як скаута, помітили мій потенціал і запитали про моє бажання очолити молодіжну збірну Хорватії. Мені потрібно ще багато чому вчитися. Скоро отримаю тренерську ліцензію УЄФА категорії «PRO». Спостерігаємо за тренуваннями європейських команд. Збірна U20 - важливий етап в кар'єрі молодих гравців. У нас дуже маленька країна, отже, і невелика кількість футболістів. Наше завдання - готувати молодь для основної збірної. Вдячний президенту «Динамо» Ігорю Михайловичу Суркісу за підтримку в питанні роботи в збірній.

 Ти також працюєш скаутом в київському «Динамо» - переглядаєш футболістів з балканських країн. Розкажи про успіхи у цьому напрямку.
- Є багато матчів, гравців і роботи в цілому. У «Динамо» балканські футболісти показують свій рівень. Були, є і, сподіваюся, ще будуть з Балкан хороші гравці для київського клубу.

- Що можеш побажати уболівальникам «Динамо» в новому сезоні?
- Хотілося б, щоб уболівальників було більше на стадіоні з перших ігор. У «Динамо» прекрасна молодь і потрібно хороша підтримка. Я впевнений, що новий сезон буде динамівським.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
palkin
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил