Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
| Оновлено 07 липня 2019, 23:07
10694
5

Бразилія – Перу. Прогноз і анонс на фінальний матч Кубка Америки

У гонитві за довгоочікуваним трофеєм і з прицілом на сенсацію

| Оновлено 07 липня 2019, 23:07
10694
5
Бразилія – Перу. Прогноз і анонс на фінальний матч Кубка Америки
twitter.com. Роберто Фірміно

У неділю, 7-го липня, у фінальному поєдинку Кубка Америки зустрінуться збірні Бразилії та Перу. Протистояння відбудеться в Ріо-де-Жанейро на стадіоні «Маракана».

Після тріумфу на Копа Америка в 2007-му році «пентакампеони» ніяк не могли дістатися до фінальної стадії турніру. Двічі збірна Бразилії закінчувала свій шлях у чвертьфіналі, а в 2016-му їх чекав повний провал, оскільки бразильці не зуміли подолати груповий етап. Головними кривдниками «селесао» тоді стала... команда Перу, яка в останньому турі з мінімальним рахунком обіграла грізних суперників і залишила їх на третьому місці групи В.

З домашнім Кубком Америки шанувальники збірної Бразилії пов'язували великі надії, і вони поки сповна виправдовуються. «Пентакампеони» дісталися до вирішального протистояння, хоча труднощі зустрічалися на їхньому шляху. Наприклад, в чвертьфіналі «селесао» змогли пройти Парагвай тільки після серії пенальті. Відзначимо, що як раз «гуарані» в 2011-му та 2015-му вибивали бразильців в 1/4 фіналу і робили це саме завдяки післяматчевій «лотереї».

Збірна Бразилії буде однозначним фаворитом вирішального протистояння. «Селесао» вже зустрічалися з перуанцями в груповому турнірі, і підопічні Рікардо Гареки начисто програли з рахунком 0:5. Звичайно, діють бразильці не так потужно, як того хотілося б їхнім шанувальникам (втім, до цього вже починають звикати), але в даний момент команді Тіте потрібен результат. І трофей. «Грати в футболці Бразилії, вдома, в фіналі - це щось неймовірне. Особливо після того, як ми довго не грали в таких іграх. Але кожен фінал - завжди найскладніший матч. Ми дуже поважаємо Перу і впевнені, що матч буде дуже складним», - зазначив напередодні зустрічі півзахисник «селесао» Каземіро.

Не можна також не згадати, що до фіналу «пентакампеонам» вдалося зберегти свої ворота в недоторканності. Велика заслуга в такому досягненні належить голкіперу Алісону Беккеру, який останній раз пропускав більше двох місяців тому.

Якщо участь господарів Кубка Америки в фінальному протистоянні цілком очікувана, то про збірну Перу такого сказати не можна. «Інки» тільки з третього місця групи вийшли в плей-офф, а в 1/4 фіналу зуміли пройти команду Уругваю. Півфінальна дуель «червоно-білих» з Чилі стала одкровенням для любителів футболу, адже їх розгромну перемогу навряд чи могли очікувати навіть самі оптимістично налаштовані шанувальники «біло-червоних».

Втім, ця команда справила хороше враження своєю грою ще на торішньому чемпіонаті світу. З групи перуанці не вийшли, але нерви своїм суперникам пошарпали неабияк. І в неділю «інки», без сумніву, спробують зробити сенсацію, втретє в своїй історії завоювавши Кубок Америки. До речі, збірна Перу двічі брала участь у фінальних протистояннях і обидва рази його вигравала.

Бразилії у фіналі не зможе допомогти Вілліан, який отримав пошкодження в матчі з Аргентиною. Також під питанням участь у поєдинку Рішарлісона. Тренерський штаб збірної Перу не зможе розраховувати на Джефферсона Фарфана, але лідер «інків» вибув зі складу ще до чвертьфіналу.

Орієнтовні склади:

Бразилія: Алісон, Алвес, Сілва, Маркіньос, Сандро, Артур, Каземіро, Жезус, Коутіньйо, Евертон, Фірміно

Перу: Гальесе, Адвінкула, Самбрано, Трауко, Абрам, Тапіа, Йотун, Каррільо, Флорес, Куева, Геррейро.

7 липня, неділя
 
Бразилія – Перу
Ріо-де-Жанейро. Стадіон «Маракана». 23:00
БРАЗИЛІЯ - ПЕРУ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Роберто Тобар (Чилі)
Прогноз Sport.ua — 2:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ


 

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andy_P
Месси уже спрогнозировал результат этого матча, думаю - он что-то знает
JulikoB
Если не будет грубых судейских ошибок, перуанцы победят. Зря их буки так сильно недооценивают.
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
D.Lanskoy
Нет никаких сомнений, что Бразилия выиграет. Это одна из самых сильных бразильских сборных, которые я видел. У них практически нет слабых мест, на всех позициях играют игроки топ-уровня.