Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 24 липня 2019, 15:04
3283
0

UFC 239. Хорхе Масвідаль – Бен Аскрен. Прогноз і анонс на бій

Цікавий поєдинок відбудеться на турнірі UFC 239 в ніч з 6 на 7 липня в Неваді

| Оновлено 24 липня 2019, 15:04
3283
0
UFC 239. Хорхе Масвідаль – Бен Аскрен. Прогноз і анонс на бій
MMA Junkie
В ніч з 6 на 7 липня на арені T-Mobile в містечку Парадайс, штат Невада, відбудеться турнір UFC 239. У одному з боїв основного карда зустрінуться американці середньої ваги Хорхе Масвідаль (33–13) і Бен Аскрен (19–0, 1 NC). Поєдинок розпочнеться близько 06:00 неділі за київським часом.
 
34-річний американець Хорхе Масвідаль родом з Флориди і має кубинські коріння. Він виріс на вулиці і був залучений у вуличні бійки з ранніх років. Його кар'єра в ММА, яку він почав ще в 2003 році, мала багато злетів і падінь. Він змінив безліч організацій, відзначившись в Absolute Fighting Championship, BodogFight, World Victory Road, Shark Fights, Strikeforce, Bellator. І, нарешті, на початку 2013 року дебютував в UFC. Хорхе чергував перемоги з поразками, але накопичував досвід. Він не має в UFC переможних серій з більш ніж трьох поєдинків поспіль. Масвідаль змусив весь світ ММА про себе говорити, коли сенсаційно переміг Даррена Тілла в березні в Лондоні.
 
34-річний американець Бен Аскрен (родом з Айови) має непереможний рекорд з 19 перемог. Один його бій з Луїсом Сантосом в 2015 році був визнаний таким, що не відбувся, через випадкове зіткнення головами. За плечима у нього пристойна кількість серйозних боїв в Bellator і One, Бен володів чемпіонськими поясами обох організацій. А ось в UFC Аскрен дебютував лише в березні 2019 року на UFC 235 і впевнено переміг Роббі Лоулера в першому ж раунді. У разі перемоги над Масвідалом Аскрен зможе отримати чемпіонський бій вже в найближчому майбутньому.
 

Цитати перед боєм
 
Хорхе Масвідаль: «Бій буде брутальним і болючим. Можете не сумніватися. Як всім відомо, я не переношу цього хлопця, так що це буде жорстоке видовище. Не стану називати раунд, але це буде болісно. Він просто пихатий ідіот. Я не виношу його. Тут немає ненависті, тому що я не відчуваю ненависть ні до кого. Просто хлопець мене не турбує, в цьому житті або в наступному. Він мені не до душі. Я не можу навіть відповісти на питання про його навички. Не знаю, що ще він може зробити, крім як уткнутися обличчям в чиюсь промежину. Не думаю, що він знає слово удар. Я збираюся надерти йому зад, куди б не зайшов наш бій. Якщо я опинюся на спині, я як і раніше зможу бити і знову піднятися на ноги. Якщо поєдинок перейде в партер, то він ще не закінчиться. Цього не сталося, коли мене перевів Деміан Майя, а його сабмішени набагато краще, ніж будь-коли будуть у Аскрена».
 
Бен Аскрен: «Я думав, що тоді переможе Тілл. Масвідаль до їхнього бою вигадував якісь відмовки, так що я навіть і не розраховував на поєдинок з ним. Але потім він виграв. Керівництво промоушена стало підбирати мені нового суперника, і після того, як Стівен Томпсон програв Петтісу, Масвідаль став найбільш розумним вибором. Я думаю, що бій складеться для мене дуже легко. Він досить простий. Масвідаль володіє хорошим боксом, але його боротьба на низькому рівні. Також у нього не найкраще джиу-джитсу. У нього погані кардіо і фізичні кондиції. Так що, коли ти починаєш розбирати своє опонента на дрібні деталі, то розумієш, що тобі нема про що турбуватися».
 
Церемонія зважування
 
Бен Аскрен показав вагу 77,5 кг, а Хорхе Масвідаль важить трохи менше, 77,3 кг. З огляду на передматчевий треш-ток, президент UFC Дейна Уайт власноруч вирішив трохи розвести бійців, щоб ця церемонія не закінчилася достроковим мордобоєм.


Прогноз на бій
 
Поєдинок буде вкрай принциповим, оскільки бійці недолюблюють один і одного і перед боєм регулярно обмінювалися образливими словами на адресу опонента. Фаворитом вважається непереможний Бен Аскрен, який має всього один бій в UFC. Багато хто розглядає дивовижну березневу перемогу Масвідаля над Тіллом як випадковість і не пророкують його в чемпіони категорії. На даний момент Масвідаль має 4-й номер рейтингу, а Аскрен займає 5-те місце. Втім, припустимо, що Бен Аскрен зможе використати свій козир – він чудовий борець, здатний зламати будь-якого опонента.

Рекомендована ставка – дострокова перемога Бена Аскрен.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі
Футбол | 25 квітня 2024, 03:40 0
Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі

Отримуйте швидше за всіх огляди матчів на свій телефон у Телеграмі!

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.