Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 24 липня 2019, 15:04
6424
0

UFC 239. Аманда Нуньєс – Холлі Холм. Прогноз і анонс на бій

Жіночий чемпіонський бій пройде на UFC 239 в ніч з 6 на 7 липня в Неваді

| Оновлено 24 липня 2019, 15:04
6424
0
UFC 239. Аманда Нуньєс – Холлі Холм. Прогноз і анонс на бій
MMA Junkie
В ніч з 6 на 7 липня на арені T-Mobile в містечку Парадайс, штат Невада, відбудеться турнір UFC 239. У другому главному бою вечора зустрінуться чемпіонка UFC у двох вагових категоріях Аманда Нуньєс (17–4) з Бразилії і претендентка на титул в найлегшому дивізіоні Холлі Холм (12–4) з США. Поєдинок розпочнеться не раніше 06:30 неділі за київським часом.
 
31-річна Аманда Нуньєс за кар'єру провела 21 бій і в 17 випадках домоглася перемоги. Вона не програє з вересня 2014 року, коли поступилася Кет Зінгано. За цей час бразилійка встигла взяти верх над такими серйозними суперницями як Шайна Базлер, Валентина Шевченко (двічі), Міша Тейт, Ронда Роузі, Кріс Сайборг. За шість років кар'єри в UFC вона перемогла майже всіх дівчат, які були чемпіонками в напівлегкій, найлегшій та найлегшій вазі. Всіх крім (поки що) майбутньої суперниці Холлі Холм.

37-річна Холлі Холм, що перейшла в ММА з боксу, переживає непростий період, хоча до 2016 року взагалі не знала поразок у перших десяти боях в ММА. Вона завоювала титул UFC в листопаді 2015 року, перемігши Ронду Роузі. Правда, маючи вже солідний для ММА вік, американка потім в шести наступних поєдинках зазнала чотирьох поразок: від Міші Тейт, Валентини Шевченко, Жермейн де Рандамі і Кріс Сайборг. Останній її бій відбувся в червні 2018 року проти Меган Андерсон з Австралії, і тоді Холлі здобула перемогу рішенням суддів. 


Цитати перед боєм
 
Аманда Нуньєс: «Холлі боролася з кращими з кращих в цьому дивізіоні. Зазнавала вона поразки чи ні, – це не важливо. Тому що Холлі була учасником гучних боїв, билася з Сайборг і нав'язала їй важку конкуренцію, також не варто забувати, що вона побила Ронду. Так, вона не йде на серії перемог, але, якщо ви поглянете на дивізіон, то з ким їй битися? Адже там нікого більше немає. Холлі була чемпіонкою світу з боксу, також вона завоювала пояс UFC, так що вона – гідний суперник для захисту титулу.
 
Після кращого бою в своїй кар'єрі я відчуваю, що готова до всього. Холлі – важкий суперник, але я знаю, що знаходжуся на рівень вище в цій грі. І я доведу це в цей уік-енд. Я найкраща в цьому спорті, і я продовжую вдосконалюватися. Я ще довго буду утримувати свій титул, і я впевнена, що вийду з клітки з новеньким поясом. Холлі дуже розумна як боєць. Я повинна діяти вкрай проникливо, дочекатися найкращого моменту і завершити бій якомога швидше. Що б не трапилося, в кінці цього вечора моя рука буде піднята вгору».
 
Холлі Холм: «Розумію, що це може шокувати деяких людей, але приїхавши сюди, ми з командою реально віримо, що здатні зробити це. Якщо ми переможемо в майбутньому поєдинку, то не будемо шоковані. Але я дуже хочу, щоб це стало потрясінням для тих людей, які не вірять в мене. Я знаю, що міць є одним з її головних козирів, але це не бій з Сайборг, яка славиться тим же. У неї неодноразово виникали труднощі, коли суперниці не стояли на місці і не розмінювалися з нею. І ось що найголовніше: я не Сайборг, не Шевченко і не Міша Тейт. Я Холлі Холм, і це буде зовсім інший бій».
 
Церемонія зважування
 
Аманда Нуньєс показала вагу 61,2 кг, а Холлі Холм важить 60,5 кг.



 

Прогноз на бій
 
Фаворит бою очевидний. Нуньєс має відмінну ударну техніку, за її спиною значний переможний рекорд. А 37-річна Холлі на шість років старша за свою суперниці і має невдалу серію останніх боїв. Все говорить за Аманду. Володарка двох поясів чемпіонки UFC повинна утримати свій титул в найлегшому дивізіоні. Сильна ударна техніка повинна дозволити Нуньєс завершити бій достроково.

Рекомендована ставка на бій – дострокова перемога Аманди Нуньєс.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.