Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 24 липня 2019, 15:04
12608
1

UFC 239. Джон Джонс – Тіаго Сантос. Прогноз і анонс на бій

Турнір UFC 239 відбудеться в ніч з 6 на 7 липня в Неваді

| Оновлено 24 липня 2019, 15:04
12608
1
UFC 239. Джон Джонс – Тіаго Сантос. Прогноз і анонс на бій
Twitter
В ніч з 6 на 7 липня на арені T-Mobile в містечку Парадайс, штат Невада, відбудеться турнір UFC 239. У головному бою вечора зійдуться американський чемпіон UFC у напівважкій вазі Джон Джонс (24–1, 1 NC) і претендент на його пояс, бразилець Тіаго Сантос (21–6). Поєдинок розпочнеться не раніше 7:00 неділі за київським часом.
 
Король дивізіону, Джон Джонс з 2011 року утримує пояс чемпіона. Двічі його позбавляли титулу через вживання заборонених препаратів, але Джонс повертався і доводив свою силу. Так, впевнена перемога над Даніелем Кормьє була переглянута з результатом: бій не відбувся, і потім Джонс повернув собі титул, впевнено нокаутувавши шведа Александра Густафссона. Не настільки яскравим був бій в березні 2019 року проти Ентоні Сміта на UFC 235, але судді одноголосно віддали перевагу Джонсу. Єдина поразка Джонса в кар'єрі датована 2009 роком, коли він, добиваючи Мета Хемілла, використав парочку недозволених ударів ліктями, за що був в тому бою дискваліфікований.

У Тіаго Сантоса триває серія з чотирьох виграшів: були здобуті перемоги над Кевіном Холландом, Еріком Андерсом, Джимі Манувой, Яном Блаховічем. До того Сантос розібрався з непростими Джеком Херманссон і Ентоні Смітом. Титульного бою Сантос точно заслужив. Будучи дуже сильним фізично, бразилець може скласти серйозну конкуренцію Джонсу. Правда, за останні три роки при восьми перемогах у Сантоса в пасиві значаться і три поразки, від Гегарда Мусасі, Еріка Спайселі і Девіда Бранча. Це не найсильніші бійці UFC, а значить Сантос є вразливим, особливо коли вийде в октагон проти лідера дивізіону.
 

Цитати перед боєм
 
Джон Джонс: «ММА – спорт, який вимагає хорошої витривалості. Я впевнений, що в перших двох раундах м'язи Сантоса стануть для нього перевагою. Але далі це стане лише додатковою вагою, і, як мені здається, в кінцевому рахунку спрацює тільки проти нього. Чесно кажучи, за тиждень перед боєм я важив трохи легше, ніж зазвичай. Ідея полягає в тому, що я б'юся з хлопцем, який прийшов з середнього дивізіону, так що для цього бою мені не потрібна додаткові міць і сила. Я повинен бути готовий продемонструвати витривалість і добре рухатися».
 
Тіаго Сантос: «Не можна не визнати заслуг Джона Джонса. Він – великий боєць. Йому вдалося розібратися з усіма тими міцними хлопцями, що до цього правили напівважким дивізіоном. Але в кінцевому рахунку, він лише людина з двома руками і двома ногами. Мене не хвилює ім'я мого суперника або його репутація. Я збираюся вийти в суботу ввечері в октагон і побити його. Я обізнаний про труднощі завдання, але я дивлюся на нього, як на звичайну людину, яка відчуває і спливає кров'ю. Нічого і ніколи не дається легко. Я знаю, що Джонс дуже добре підготувався до мене, також як і я до нього».
 
Церемонія зважування
 
Згідно з результатами зважування, Джон Джонс важить 92,9 кг, а ваги під Тіаго Сантосом показали 92,7 кг.



 

Прогноз і анонс на бій
 
Сантос ніколи в своїй кар'єрі не проводив пятіраундових боїв. Також не зустрічався він з суперниками рівня Джонса, настільки сильними і розумними. Якщо в ударній потужності бразилець зможе битися на рівних, то боротьба у Джонса на більш високому рівні. Швидше за все, феноменальний Джонс збереже титул короля дивізіону. Все, на що залишається сподіватися потужному і атлетичному Сантосу – лакіпанч і швидке добивання. А такий сценарій малоймовірний.

Рекомендована ставка на бій – дострокова перемога Джона Джонса.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 00:28 17
Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ

Український воротар здійснив найбільшу кількість сейвів в одному матчі

Китайське дербі. Чжан Вейлі на UFC 300 захистила титул у складному поєдинку
MMA | 14 квітня 2024, 08:05 0
Китайське дербі. Чжан Вейлі на UFC 300 захистила титул у складному поєдинку

У Парадайзі (штат Невада) завершився бій ювілейного шоу.

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stringer Bell
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил