Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 липня 2019, 19:12
5591
6

Йожеф САБО: «Не підтримую зміни в регламенті чемпіонату»

Колишній наставник «Динамо» - про матчі плей-офф за потрапляння в Лігу Європи

| Оновлено 06 липня 2019, 19:12
5591
6
Йожеф САБО: «Не підтримую зміни в регламенті чемпіонату»
ТК Футбол. Йожеф Сабо
Колишній наставник «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо вважає, що матчі плей-офф за потрапляння в Лігу Європи - штучна міра.
 
- Чи є передумови до того, щоб майбутній чемпіонат буде більш конкурентоспроможним, ніж попередній?
- Звичайно є. Правда, присутні питання до «Шахтаря», точніше, до головного тренера команди, який поки шукає оптимальне поєднання футболістів основного складу. Але це можна списати на підготовчий період, адже у Луїша Каштру два рівноцінні склади. Думаю, до початку чемпіонату у гірників все встане на свої місця.
 
Вірю, що інтрига в боротьбі за перше місце буде набагато цікавішою, ніж в минулій першості, оскільки у «Динамо» склад зберігся і кияни зроблять все, щоб виграти золоту гонку.
 
«Зорю» очолив Віктор Скрипник. Як гравець він був розумним виконавцем. Вважаю, що і в якості тренера він зможе проявити себе в Україні. Принаймні за кордоном фахівця вдалося заробити авторитет.
 
Думаю, і інші команди, які заявляють про свої цілі, будуть їм відповідати. Зокрема, більшого чекаю від «Десни», у якої є потенціал боротися не за сьоме місце, а за право брати участь в єврокубках.
 
Ті фахівці, які говорять, що в Україні немає футболу, не праві. Юнацька збірна України стала чемпіоном світу, головна команда країни впевнено лідирує у своїй відбірній групі. «Шахтар» і «Динамо» постійно беруть участь в групових раундах єврокубків, чому не можуть похвалитися команди з більш стабільних у фінансовому плані чемпіонатів, тому в майбутнє вітчизняного футболу я дивлюся з оптимізмом. У нас є перспективна молодь, яку не потрібно тримати на лавці запасних, а більше їм довіряти ...
 
- Зміни в регламенті посилять інтригу?
- Ні. Я це не підтримую. Це штучна міра. Є чемпіонат, грайте, боріться за місце в першій шістці, а хто не зміг цього зробити, ведіть боротьбу за виживання. Неправильно, коли, наприклад, команда, що зайняла за підсумками регулярного чемпіонату четверте місце, буде грати в матчах плей-офф за право брати участь в єврокубках.
 
- Хто може стати командою-відкриттям?
- Зараз важко сказати, як мінімум до закінчення трансферного періоду. «Дніпро-1»? Не знаю не знаю. Дмитро Михайленко виконав хорошу роботу, за два роки заробивши з підопічними місце в еліті, але я поки не бачу у них посилення, яке б могло дозволити команді боротися за високі місця. Може, «Зоря», але знову ж таки, подивимося, як команда прийме вимоги Віктора Скрипника. Команду покинув Олександр Караваєв, а це був лідер колективу. Вище я згадував про «Десну», тому чекаю від колективу Олександра Рябоконя прориву в майбутньому сезоні.
Джерело zbirna.com
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Лунін зараз дорожчий за Куртуа»
Футбол | 27 березня 2024, 18:18 2
Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Лунін зараз дорожчий за Куртуа»

Колишній тренер київського «Динамо» оцінив прогрес українського воротаря «Реала»

Джерело: легіонер Шахтаря хоче покинути клуб через вибухи в Києві
Футбол | 28 березня 2024, 13:56 11
Джерело: легіонер Шахтаря хоче покинути клуб через вибухи в Києві

Кевін Келсі займається питанням працевлаштування в MLS

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Каждый волен высказать свое мнение, кто на кухне, кто на этом сайте или на ТВ. Но решать то будут функционеры АФУ, а там полно некомпетентных людей, так что много вариантов на повестке дня. Главное, чтобы восторжествовал спортивный принцип, а не кабинетные решения....
DIiMax2
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kherson384
В данное время менять регламен не стоит. Мало конкурентоспособных команд
palkin
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
stopor2016
На старости - в теннис занесло ? Совсем дед плохой стал ... Или редактора тоже ?