Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
| Оновлено 06 липня 2019, 22:01
11645
5

Аргентина — Чилі. Прогноз і анонс на матч за 3-е місце Кубка Америки

Команда Мессі зустрінеться з головним подразником останніх двох турнірів

| Оновлено 06 липня 2019, 22:01
11645
5
Аргентина — Чилі. Прогноз і анонс на матч за 3-е місце Кубка Америки
Збірні Аргентини і Чилі привчили вболівальників до того, що останнім часом досить успішно виступають на Кубку Америки. Два останні фінали відбулися за участю цих самих команд. Причому обидва рази чилійці обігравали Мессі & Co в серії післяматчевих пенальті. Третій раз поспіль ці збірні в фінал не пробилися, але, тим не менш, зійдуться в матчі за «бронзу».
 
Збірна Аргентини - один з найуспішніших учасників Copa América за всю історію турніру. За кількістю комплектів медалей (33) - точно рекордсмен. 14 титулів, 15 звань віце-чемпіонів континенту і 4 «бронзи» ​​- такий підсумок «альбі-селесте» в 41-му розіграші. 460 забитих м'ячів на даний момент - також абсолютно кращий показник за всю історію турніру. Куди скромніше досягнення чилійців. Вони лише двічі ставали кращими на континенті (і обидва рази - зовсім недавно), чотири рази програвали у фіналах, а також 5 раз займали 3-е місце. Відзначимо, що «бронзу» Кубка Америки обидві команди завойовували досить давно. Аргентина - в 1989-му, Чилі - два роки по тому. Правда, в ті часи формат чемпіонату був іншим: після групового турніру найкращі колективи грали однокруговій турнір (за участю 4-х кращих), в якому і розігрувалися медалі. Тож поєдинок за 3-е місце в новинку і тим, і іншим.
 
Нинішній розіграш Copa América команди почали по-різному. Аргентинці, наприклад, «за упокій». Вони програли стартовий матч Колумбії (0:2), лише завдяки голу Мессі з пенальті здобули нічию в грі з Парагваєм (1:1). І лише після перемоги над Катаром (2:0) забезпечили вихід з групи. У чвертьфіналі впевнено обіграли команду Венесуели (2:0), але в півфіналі без шансів поступилися бразильцям (0:2). Збірна Чилі, навпаки, вже в перших двох турах групового турніру забезпечила вихід в 1/4 фіналу (4:0 з Японією і 2:1 з Еквадором). Після чого перестала забивати! Команда мінімально поступилася уругвайцями (0:1), в чвертьфіналі після 0:0 лише в серії пенальті пройшла Колумбію, а в півфіналі виявилася розгромлена перуанцями - 0:3. І ось після всього цього її чекає зустріч з Аргентиною.
 
З Аргентиною, яка не відчуває себе прогрвшою! Гравці команди скаржилися на суддівство в півфіналі з господарями турніру (та й по грі виглядали як мінімум не гірше: 14 ударів по воротах проти 4-х бразильських). Виступав із заявами і Мессі, і головний тренер збірної Ліонель Скалоні. Загалом, аргентинці сповнені рішучості довести, що є кращими на континенті, а поразка в півфіналі з Бразилією - підступи суддів. У той же час збірна Чилі цілком заслужено поступилася Перу, ну і забити команда не може в трьох зустрічах поспіль. Тому перемога збірної Аргентини бачиться цілком ймовірною. До того ж їй потрібно поквитатися за дві поспіль поразки в фіналах чемпіонату Південної Америки. І коли це робити, як не зараз, проти «розібраної» команди чилійців?
 
Букмекери, до слова, вважають саме «альбі-селесте» фаворитом майбутньої зустрічі. Ризикнемо припустити, що команда Мессі заб'є не один м'яч.
 
Орієнтовні склади:
Аргентина: Армані; Фойт, Пессель, Отаменді, Тальяфіко; Де Пауль, Паредес, Акуна; Мессі, Агуеро, Мартінес.
Чилі: Аріас; Ісла, Медель, Маріпан, Босежур; Відаль, Пульгар, Чарлес Арангіс; Варгас, Санчес, Фуенсаліда.
 

6 липня, субота

Аргентина – Чилі
Сан-Паулу. «Арена Корінтіанс». 22:00
АРГЕНТИНА - ЧИЛІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrii_MKh
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
 « УАФ - М а ф і я »
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Surkisfuilo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил