Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Вімблдон
| Оновлено 05 липня 2019, 18:08
4435
7

Вімблдон. Вперше відразу дві українки виступлять в четвертому колі

В 1/8 фіналу вийшли Еліна Світоліна і Даяна Ястремська

| Оновлено 05 липня 2019, 18:08
4435
7
Вімблдон. Вперше відразу дві українки виступлять в четвертому колі
Jimmie48 Photography. Еліна Світоліна
Українські тенісистки Еліна Світоліна і Даяна Ястремська повторили національний рекорд на турнірах Великого Шолома, показавши найкращий результат на Вімблдоні.
 
У минулому сезоні на US Open в 1/8 фіналу пробилися Еліна Світоліна і Леся Цуренко, встановивши національний рекорд на змаганнях серії Grand Slam. Тепер же під час другого тижня трав'яного Мейджора зіграють Еліна Світоліна і Даяна Ястремська.
 
Світоліна повторила свій особистий рекорд на Вімблдоні (в 2017 році, програла Альоні Остапенко), а Ястремська вперше в кар'єрі вийшла в 1/8 фіналу на турнірах Великого Шолома. Відзначимо, що крім Світоліної і Ястремської нікому з українок не вдавалося пройти в четвертий раунд на кортах британського мейджора.
 
У матчі 1/8 фіналу Світоліна зіграє з переможницею зустрічі Петра Мартич - Даніель Коллінс, а Ястремську чекає поєдинок проти китаянки Чжан Шуай.
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
relax-1984
С этой работой не получается ни одного матча посмотреть, даже в записи 😒 Но захожу сюда, посмотрю обзор, почитаю комменты болел, и...аж душа тает ))) После тяжёлого дня разрядка "САМОЕ ТО"!!! А на счёт самого тенниса - просто нету слов!!! И не хватает эпитетов для наших девчат!!! Не имею желания кого-то из них выделять, оставлю мнение при себе... Просто скажу - это МЕГАКРУТО!!!!!!!!!!!!!
vit-2
Так вийшло що на основі жеребу, в коментарі до прев'ю Вімблдону я спрогнозував для Еліни і Даяни прохід у 2-ий тиждень шлему. Дуже радий, що так все і сталося.
Сітка в обох дівчат на 1/8 фіналу цілком прийнятно, тому для українок реально зробити ще 1 синхронний крок уперед на цьому шлемі: + 190 рейтингових очок і кругленька сума в фунтах зайвими не були би. Треба рухатися крок за кроком, тому про щось більше ніж наступний матч не бачу сенсу писати.
Даяна проти китаянки є фаворитом, і Еліна проти Мартіч скоріш за все те ж буде, може не таким явним, як Ястремська.
Впевнений що хорватка точить зуби для реваншу за минулу поразку від Елі із переваги Мартіч 5-2 на фінальні 5-7 у вирішальному сеті, не пам'ятаю правда де це було. Але ми ще не бачили Еліну пізьніх раундів, хай і не на зручному для себе покритті.
Попандопуло из Одессы
Вышла на Мартич.
LeBRON_LA
А так же душу греют по 176 тыс. фунтов, которые уже заработали)
vizuals
До півфінала ще пара матчів, важко сказати, що і як. Треба кожен наступний матч бачити. Але наші дівчата, особливо Даяна, дуже тішать. Світоліній шеб позвавитися свого пухнастого друга і взагалі усе було б ОК