Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 липня 2019, 12:28
1492
3

Богдан БЛАВАЦЬКИЙ: «Перший збір Львова виявився інформативним»

Наставник ПФК «Львів» прокоментував нічию з «Агробізнесом» (3:3)

| Оновлено 05 липня 2019, 12:28
1492
3
Богдан БЛАВАЦЬКИЙ: «Перший збір Львова виявився інформативним»
ПФК Львів. Богдан Блавацький
Головний тренер ПФК «Львів» Богдан Блавацький прокоментував нічию в товариському матчі з «Агробізнесом» (3:3) і підвів підсумки першого тренувального збору «синьо-золотих левів» в підготовці до сезону 2019/20:
 
«Хороший і результативний матч вийшов. 25 хвилин першого тайму грали так, як і планували. На подальший хід подій вплинула вимушена заміна Мартана. Надалі дещо не вистачало взаєморозуміння оновленої парі центральних півзахисників. Дали «Агробізнесу» привід повірити в свої сили, вони заробили два 11-метрові удари через наші помилки позаду. Арбітраж? Думаю, арбітр у всіх трьох випадках поставив справедливі 11-метрові удари. Єдине питання у мене залишилося по епізоду, коли захисник відверто збив Шину в своїй штрафній, і при цьому обійшлося без покарання. Фол там був стовідсотковий.
 
Радує, що, програючи 1:2, ми зуміли перебудуватися і забити ще два м'ячі. Прикро, що пропустили в кінцівці. Але це контрольна, а не офіційна гра. Не настільки важливий рахунок, як інформація, яку ми отримали. Будемо думати над внесенням оптимальних коректив до складу і тактику. Непогано себе показали в другому таймі Пентелейчук і Хімчак, які потроху вливаються в колектив. Шина забив і своє завдання виконав. Але ще належить поламати голову над тим, кого випускати на позицію нападника.
 
Однозначно, нам ще потрібно додавати. «Агробізнес» зіграв так, як ми дозволили йому зіграти. Нічим суперник не здивував. Вони забили три м'ячі, можу їх тільки привітати. Хотілося б, щоб у нас було більше завершень атак, щоб хлопці частіше били по воротах. Але, якщо порівнювати цю гру зі спарингом з тернопільської «Нивою», наша команда виглядала краще. Забили три голи, могли відзначитися ще. Неприємно здивувало, що тричі пропустили. Але поки поки експериментуємо з лінією оборони, де також присутні потенційні новачки.
 
Перший збір завершився, він виявився досить інформативним. Намагалися відновити фізичний і функціональний стан гравців до того рівня, який вони мали під час змагального періоду. Також переглянули ряд футболістів, які можуть поповнити склад команди. Хотілося б, щоб до старту другого збору хлопці підійшли здоровими. І Мартан, і Пернамбуко, які не дограли матч з «Агробізнес», і інші гравці, що мають мікротравми. Те ж саме стосується Сабіно. Його сильно не вистачає в середині поля. Як тільки відновиться від травми – повернеться до тренувань та ігор.
 
Другий збір буде більш інтенсивним, адже ми повинні підійти до початку чемпіонату у всеозброєнні. Хочеться, щоб всі гравці були в строю. Думаю, ігри з «Оболонню-Бровар» і «Волинню» будуть ще цікавішіми, ніж остання з «Агробізнесом».
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Скаути Реала були помічені на матчі АПЛ за участю українця
Футбол | 26 квітня 2024, 22:05 1
Скаути Реала були помічені на матчі АПЛ за участю українця

Представники королівського клубу спостерігали за Брантвейтом у поєдинку Евертон – Ліверпуль

ФОТО. Легенда Динамо відсвяткував день народження з красунею-дружиною
Футбол | 26 квітня 2024, 17:21 46
ФОТО. Легенда Динамо відсвяткував день народження з красунею-дружиною

Олегу Гусєву виповнився 41 рік

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Dmytro Dmytro
Піпєц...на тій темі овоча нема...а на теми Карпат воно лізе) Реальний ово4!