Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 листопада 2019, 04:29
4493
0

Шахтар – Копенгаген. Прогноз і анонс на контрольний матч

«Гірники» проведуть спаринг проти чемпіона Данії

| Оновлено 10 листопада 2019, 04:29
4493
0
Шахтар – Копенгаген. Прогноз і анонс на контрольний матч
ФК Шахтар
У п'ятницю, 5 липня, відбудеться контрольний поєдинок, в якому донецький «Шахтар» зустрінеться з данським «Копенгагеном». Матч пройде в австрійському Фельдені, початок о 18:00 за київським часом.
 
Новий головний тренер «гірників» Луїш Каштру продовжує знайомство з командою. Якщо з основною обоймою все зрозуміло, то гравці, які повернулися з оренди, отримали шанс проявити себе в контрольних матчах. На першому тренувальному зборі, який проходив в Німеччині, «Шахтар» провів два спаринги з болгарськими клубами. Спочатку чемпіон України розгромив «Лудогорець» (3:0), а потім мінімально обіграв софійський ЦСКА (1:0).
 
У матчах з болгарськими грандами найкращим чином проявив себе 18-річний форвард Данило Сікан, який забив по одному голу. Також награється ще один чемпіон світу у віковій категорії U-20 Валерій Бондар. Капітан молодіжної збірної України отримав шанс закріпитися в першій команді «Шахтаря» після відходу з клубу центральних захисників Івана Ордеця і Валерія Бондаренка. Нагадаємо, перший був проданий в московське «Динамо», а другий перейшов в португальську «Віторію Гімарайнш», яку в минулому сезоні очолював Луїш Каштру.
 
На правому фланзі захисту може закріпитися 20-річний Додо. Каштру добре знайомий зі здібностями перспективного бразильця, адже Додо в минулому сезоні виступав за «Віторію» на правах оренди. Чи зможе Додо відібрати місце на правому фланзі у Сергія Болбата і Богдана Бутка - дізнаємося з початком майбутнього сезону, але передумови для цього є.
 
«Шахтар» при Пауло Фонсеці тричі поспіль зробив золотий дубль, вигравши чемпіонат України і національний Кубок. Перед Луїшем Каштру буде стояти завдання не тільки втримати високу планку на внутрішній арені, але і зробити прорив в Лізі чемпіонів. За контрольними матчами судити про перспективи складно, команда в даний момент має намір просто підійти до нового сезону в оптимальній формі. «Шахтар» планує провести на зборах в Австрії 5 спарингів. За кілька годин до матчу з «Копенгагеном» донецький клуб проведе товариську гру з німецьким «Юрдінгеном».
 
Що стосується суперника по другому сьогоднішньому контрольному матчу, то «Копенгаген» виграв і регулярний чемпіонат-2018/19, і чемпіонський плей-офф, в результаті на 11 очок випередивши найближчого суперника. А тепер готується до старту в другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. Так що легкої прогулянки у «Шахтаря» не передбачається.
 
Орієнтовний склад «Шахтаря»: Пятов  Додо, Кривцов, Бондар, Матвієнко, Сіпріано, Тете, Піхальонок, Фернандо, Коваленко, Сікан.
 

5 липня, п'ятниця

«Шахтар» – «Копенгаген» Данія
Фельден. 18:00. ТБ-трансляція на телеканалі Xsport
ШАХТАР — КОПЕНГАГЕН. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 13
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.