Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
1257
1

Українська молодіжка поступилась Франції на міжнародному турнірі

Команда Валерія Плеханова зазнала четвертої поразки в Туреччині

Українська молодіжка поступилась Франції на міжнародному турнірі
ФБУ

Чоловіча молодіжна збірна України вчетверте програла на заключному підготовчому турнірі в Туреччині. У четвер команда Валерія Плеханова поступилась своїм одноліткам з Франції – 75:63.

Українська команда яскраво розпочала гру: Андрій Войналович спочатку реалізував лей-ап та відкрив рахунок у матчі, а незабаром додав ще два з фолом. Ще через хвилину Вадим Козак влучив власні перші бали і рахунок на табло став 7:0 на користь нашої збірної, що змусило наставника збірної Франції взяти хвилинну перерву вже на третій хвилині гри. Проте, керманич наших суперників знайшов правильні слова і дві влучні дальні атаки одразу після перерви цьому були яскравим підтвердженням. Надалі на паркеті точилася рівна боротьба, а перша чверть завершилася за мінімальної переваги наших суперників – 20:19.

Старт другої десятихвилинки був дуже схожим на те, що зробили наші хлопці в старті матчу: знову двічі відзначився Войналович, а Петренко додав ще два бали з лінії штрафних. Але, на жаль, розвити успіх знову не вдалося. Французи швидко наздогнали нашу збірну та вийшли вперед. 41:34 після першої половини гри.

Третю чверть команди провели надзвичайно рівно: спочатку французи змогли віддалитися у рахунку, проте наші хлопці зуміли повернути різницю з якою і починали цю чверть. В останній десятихвилинці українська команда і взагалі ледь не переломила хід зустрічі, коли зуміла скоротити відставання лише до 2 балів, проте тайм-аут від тренера суперників знову був дуже доречним. 75:63 – четверта поразка команди Валерія Плеханова в Туреччині.

Міжнародний турнір. Стамбул, Туреччина

Франція - Україна U-20 - 75:63 (20:19, 21:15, 18:18, 16:11)

Україна:
Войналович (20), Тітов (12), Лук'ян, Козак, Бондаренко (6), Грицак (3)

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
rugby1970
Зато на Универсиаде подопечные Степановского порвали Китай... Сегодня - соперник посерьезнее - США...