Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Вімблдон
| Оновлено 05 липня 2019, 17:23
5389
2

Вімблдон. Розклад українців на п'яте липня

У п'ятницю на корти Всеанглійського клубу лаун-тенісу і крокету вийдуть Світоліна і Ястремська

| Оновлено 05 липня 2019, 17:23
5389
2
Вімблдон. Розклад українців на п'яте липня
Wimbledon. Еліна Світоліна
У п'ятницю, п'ятого липня, на корти Вімблдону в змаганнях одиночного розряду вийдуть Еліна Світоліна і Даяна Ястремська.
 
Перша ракетка України Еліна Світоліна (№8 WTA), посіяна під восьмим номером, продовжить турнір матчем з Марією Саккарі з Греції (№32 WTA). Зустріч відбудеться першим запуском на корті №3. Час початку матчу - 13:00 за Києвом.
 
Третя ракетка України Даяна Ястремська (№35 WTA) проведе поєдинок третього кола проти швейцарки Вікторії Голубич (№81 WTA). Матч пройде на корті №12 другим запуском після поєдинку ATP Опелка - Раонич. Орієнтовний час початку матчу - 15:00 за Києвом.
 
Надія Кіченок і Абігейл Спірс з США продовжать шлях по турніру проти 12-ї сіяної пари Кірстен Фліпкенс (Бельгія) / Юханна Ларссон (Швеція), якій вони поступилися на Ролан Гаррос. Матч пройде першим запуском на корті №17. Час початку - 13:00 за Києвом.
 
Катерина Козлова і Аріна Родіонова, що представляє Австралію, у другому колі парного розряду зіграють з четвертої сіяною парою Габріела Дабровські (Канада) / Сюй Іфань (Китай). Зустріч відбудеться другим запуском на шостому корті. Орієнтовний час початку - 15:00 за Києвом.
 
Леся Цуренко і Олександра Сасновіч з Білорусі поміряються силами з другими сіяними чешками Барборою Крейчиковой і Катериною Синяковою. Матч пройде другим запуском на корті №7. Орієнтовний час початку - 15:00 за Києвом.
 
Денис Молчанов в дуеті з Галиною Воскобоєвою з Казахстану в першому колі міксту зіграє проти австрійця Юргена Мельцера і росіянки Анастасії Павлюченкової. Зустріч відбудеться другим запуском на 11-му корті. Орієнтовний час початку - 15:00 за Києвом.
 

 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alexandr Ilchenko
Свитолина сейчас сильно занята своим шоколадным другом, чтобы отдаваться игре. Думаю, сегодня она уже попрощается у Уимблдоном