Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
| Оновлено 02 липня 2019, 11:04
13176
16

Бразилія – Аргентина. Прогноз і анонс на матч півфіналу Копа Америка

Переможець цього півфіналу напевно виграє трофей

| Оновлено 02 липня 2019, 11:04
13176
16
Бразилія – Аргентина. Прогноз і анонс на матч півфіналу Копа Америка
copaamerica.com

Третього липня в Белу-Орізонті на стадіоні «Мінейрао» відбудеться півфінальний поєдинок Копа Америка-2019: зіграють збірні Бразилії та Аргентини. Так вже вийшло, що південноамериканське дербі відбудеться не в фіналі, а за крок до нього. А це означає, що повз трофей обов'язково пролетить одна з цих команд.

Господарі турніру прогнозовано виявилися в квартеті найсильніших команд чемпіонату Південної Америки. Ще напередодні старту Копа Америка у букмекерів і фахівців саме команда Тіте вважалася головним фаворитом змагань. Свої амбіції і претензії пентакампеони підтвердили і на груповому турнірі, розбивши збірні Болівії (3:0) і Перу (5:0). Єдина осічка на цьому етапі у бразильців трапилася в грі проти збірної Венесуели – нульова нічия. Правда, в чвертьфіналі бразильці вже не виглядали настільки грізно і потужно – пройшли Парагвай лише в серії післяматчевих пенальті. І в основний час гри, і в додатковий підопічні Тіте контролювали хід матчу і створили кілька гольових моментів, але завдяки злагодженій грі парагвайців в захисті забити Бразилії не вдалося. А коли вдалося, на допомогу супернику приходив VAR. В результаті все вирішувалося в серії післяматчевих пенальті, де бразильці виявилися точнішими свого опонента.

Після матчу наставник господарів турніру нарікав на невезіння. А ще – на стан футбольного поля, яке назвав «огидним».

Вторить Тіте і його опонент по півфіналу Скалоні. Наставник збірної Аргентини на цьому форумі вже не один раз критикував стан газонів. Критикував їх стан і капітан аргентинців Мессі, який заявив після виграшу в чвертьфіналі, що м'яч скаче по полю, немов кролик.

На відміну від бразильців, аргентинців не вважали фаворитами турніру. Більш того, після невдалого старту вони і зовсім могли не вийти з групи. Але в підсумку все для них закінчилося благополучно. Після поразки від Колумбії – 0:2 і нічиєї з Парагваєм –1:1, Мессі і компанія виявилися сильнішими за збірну Катару – 2:0, що і дозволило вийти в плей-оф. У чвертьфіналі команда Скалоні без особливих проблем переграла збірну Венесуели – 2:0, і пробилася в півфінал, де зустрінеться зі своїм головним суперником по континенту.

Мессі, який проводить непоказний турнір, на питання про фаворита майбутнього матчу висловився розпливчасто. Мовляв, всі команди на турнірі знаходяться приблизно на одному рівні, а Бразилія, яка грає в рідних стінах, напевно захоче показати своїм уболівальникам, чого вона варта. Буде конкурентна гра, резюмував капітан аргентинців.

З Мессі в цьому плані не посперечаєшся. Гра буде дійсно конкурентною, як і всі матчі між цими суперниками. Незважаючи на видимі ігрові проблеми аргентинців, особливо в захисті, неяскравість Мессі, ця команда до кінця турніру помітно додала. І не факт, що її лідер і капітан у вирішальний момент не захоче нагадати про себе. Бразилія на тлі суперника виглядає переконливіше. Саме як команда, але проблеми є і у цього колективу. Через відсутність Неймара Тіте так і не вдалося вирішити проблему забивного форварда. Якщо проти Бразилії зіграти грамотно і компактно в обороні, можна розраховувати на підсумковий успіх. Інша справа, чи може так компактно і дисципліновано діяти нинішня Аргентина?

Примітно, що останні два матчі між цими суперниками завершилися з однаковим рахунком – 1:0. Спочатку виграли аргентинці, потім верх взяла Бразилія. Дуже навіть може бути, що і на цей раз команди не порадують численними забитими м'ячами.

Орієнтовні склади:

Збірна Бразилії: Аліссон, Дані Алвес, Маркіньос, Тіаго Сілва, Філіпе Луїс, Аллан, Артур, Евертон, Коутіньйо, Габріел Жезус, Фірміно

Збірна Аргентини: Армані, Фойт, Песселья, Отаменді, Тальяфіко, Де Пауль, Паредес, Акунья, Агуеро, Мессі, Мартінес.

3 липня, середа
 
Бразилія – Аргентина
Белу-Орізонті. Стадіон «Мінейрао». 03:30
Арбитр: Родді Самбрано (Эквадор)
Прогноз Sport.ua — 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0
Інші види | 10 травня 2024, 06:15 0
Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0

Хорватія відвантажила у ворота Люксембургу 18 м'ячів без відповіді

Світоліна з бубликом розгромила екс-5-ту ракетку на великому турнірі в Римі
Теніс | 10 травня 2024, 19:05 11
Світоліна з бубликом розгромила екс-5-ту ракетку на великому турнірі в Римі

Еліна у двох сетах розібралася з Сарою Еррані в 1/32 фіналу змагань WTA 1000

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
hater of haters
"Победитель этого полуфинала практически наверняка выиграет трофей" - если пройдет Аргентина, а там Чили будет, то я бы очень поспорил
Как бы я не топил за Аргентину, но прогноз от спортюа какой-то очень самонадеянный. У сборной как не было четко поставленной игры, так и нет. Парочка супер-звёзд, несколько пенсионеров, остальное - кучка чуть ли ноунэймов из местных чемпионатов. Стартовый состав до сих пор неопределенный, постоянные эксперименты и поиски.
Dmitry Ugarov
Да уж, спорт.ua в статистику ни ногой! Требую обосновать!
gocha2010
Неожиданный прогноз от Спорт.юа
ternow
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Saar
Писал перед матчем 2-0 в пользу Бразилии. Поставили мне три "минуса" хд.....)))))))) ....
 « УАФ - М а ф і я »
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ukraine_Kiev_Fan
Прогноз 1:2? Шутите? 3:1 - где-то так. Аргентина вообще не впечатляет
Surkisfuilo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил