Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 24 липня 2019, 15:04
7962
2

UFC. Франсіс Нганну – Жуніор дос Сантос. Прогноз і анонс на бій

Турнір UFC on ESPN 3 пройде в ніч з 29 на 30 червня в Міннеаполісі

| Оновлено 24 липня 2019, 15:04
7962
2
UFC. Франсіс Нганну – Жуніор дос Сантос. Прогноз і анонс на бій
Twitter. Дос Сантос і Нганну
В ніч з 29 на 30 червня на арені Target Center в Міннеаполісі (штат Міннесота) відбудеться турнір UFC on ESPN 3. Головною парою вечора стане довгоочікуване протистояння важковаговиків – француза камерунського походження Франсіса Нганну (13–3) і бразильця Жуніора Дос Сантоса (21-–5).
 
Бекграунд
 
Цей інтригуючий бій найсильніших бійців-ударників світ ММА міг побачити ще у вересні 2017 року на UFC 215, але цим планам не судилося збутися. Допінг-проба Дос Сантоса дала позитивний результат на заборонену речовину гидрохлоротіазід. В результаті довгих проваджень бразилець через півроку був виправданий, але бій не відбувся.
 
Потім поєдинок між Френсісом Нганну і Джуніором Дос Сантосом був запланований на 6 липня 2019 року і повинен був стати со-головною подією бою Джон Джонс – Тьяго Сантос. Як виявилося, сутичка відбудеться трохи раніше, 29 червня. Поєдинок був зсунутий по шкалі часу вліво і стане заміною зустрічі Тайрона Вудлі з Роббі Лоулером, яка була скасована, оскільки Тайрон вибув з ладу через травму руки.
 
32-річний француз Франсіс Нганну (13–3) на прізвисько «Хижак» в 2018 році зазнав двох поразок, від американців Стіпе Міочіча і Дерріка Льюїса. Потім послідували два швидких переможні поєдинки, коли Кертіс Блейдс (листопад 2018) і Кейн Веласкес (лютий 2019) були знищені сумарно за 71 секунду.
 
35-річний бразилець Жуніор Дос Сантос (21–5), який носить прізвисько «Циган», має серію з трьох перемог: болгарин Благий Іванов був переможений рішенням суддів, а австралієць Тай Туіваса і американець Деррік Льюїс до підрахунку очок навіть не дісталися.

Переможець бою між Нганну (другий номер рейтингу UFC) і Дос Сантосом (третій), буде битися за титул проти переможця бою-реваншу між Деніелом Кормьє (чемпіон) і Стіпе Міочічем (перший), що запланований на 17 серпня в UFC 241 в Анахаймі, штат Каліфорнія.
 

Цитати перед боєм
 
Франсіс Нганну: «Перш за все, я не вірю, що у Дос Сантоса є чорний пояс з джиу-джитсу. Не знаю, де він його отримав, але я не вірю в це. Однак ніколи не знаєш, що підготує твій опонент. Я тримаю в голові, що він може спробувати провести тейкдаун і почати боротися, але це не його зона комфорту. Не знаю, він може пробувати що хоче. Але я готовий до кожної дрібниці. Я вважаю, що є найкращим боксером у важкій вазі, і я покажу це 29 червня. Він відмінно боксує, але я доведу, що я кращий за нього».
 
Жуніор Дос Сантос: «Це буде мій 12-й головний бій вечора в UFC, тому я звик до 5-раундових поєдинків. Звичайно, я готовий пройти всі 5 раундів, але чесно кажучи, я очікую, що бій буде коротким. Нганну з першого раунду кидається на суперників, намагаючись їх відразу зламати. Моя мета – змусити його заплатити за першу помилку, тому я не думаю, що цей бій триватиме всі раунди. Серйозно, я хочу завершити бій в першому раунді. Я дуже добре рухаюся і у мене швидкі руки. Він повинен бути готовий до високого темпу бою, тому що я як Мухамед Алі – пурхаю як метелик, а жалю як cigano (циган), а не як бджола. А переможець буде битися за титул після цього бою, нам просто нікуди діватися. Звичайно ж, пояс – моя головна мета».
 
Церемонія зважування
 
На зважуванні Нганну виявився важчим Дос Сантоса на три кілограми (115.8 кг проти 112,9 кг).
 

Прогноз на бій
 
Зустрічаються два ударника, кожен з яких може закінчити бій в лічені миті. Особливо це важливо для фаворита-француза, адже якщо Нганну не нокаутує Дос Сантоса в першому раунді, то у нього незабаром вичерпаються всі сили, і він програє. У Дос Сантоса стоїть завдання в першому раунді уникнути ударної потужності Нганну і правильно використовувати свої борцівські навички. Припустимо, що Жуніор із завданням впорається, доведе свою стратегію до кінця, і ключовим фактором для перемоги стане його багатий досвід.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Дос Сантоса.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 13
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sergeua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Stringer Bell
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил