Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

IBF
| Оновлено 24 липня 2019, 15:03
5452
2

Річард Коммі – Раймундо Бельтран. Прогноз і анонс на бій

Титульний бій в легкій вазі відбудеться в ніч на 29 червня в Каліфорнії

| Оновлено 24 липня 2019, 15:03
5452
2
Річард Коммі – Раймундо Бельтран. Прогноз і анонс на бій
BoxingScene
Шанувальників боксу в ніч з 28 на 29 червня чекає цікава подія в місті Темекула, штат Каліфорнія, де в Pechanga Resort Casino чемпіон світу IBF у легкій вазі Річард Коммі (28–2, 25 KO) з Гани зустрінеться з колишнім чемпіоном світу з Мексики Раймундо Бельтраном (36–8–1, 22 KO). Бій почнеться не раніше 06:00 суботи за київським часом.
 
Бекграунд
 
За результатами зважування Раймундо Бельтран перевищив ліміт вагової категорії на 0.8 кг. Він важив 62 кг при ліміті в 61.2 кг (135 фунтів). Бій все одно відбудеться, але Бельтран не зможе претендувати на пояс, яким володіє його суперник. Якщо ж Коммі програє, титул чемпіона світу в легкій вазі буде оголошений вакантним.
 
Далі очікується, що Коммі буде битися з переможцем бою 19 липня, в якому молодий американець Теофімо Лопес (13–0, 11 KO) спробує здолати японського ветерана Масайоші Накатані (18–0, 12 KO). Переможець цього де-факто турніру може на початку 2020 року зустрітися з українцем Василем Ломаченко (13–1, 10 KO) за титул абсолютного чемпіона світу за всіма чотирма основними версіями.
 
32-річний Річард Коммі з Гани завоював вакантний титул IBF у легкій вазі 2 лютого, нокаутувавши росіянина Ісу Чанієва в другому раунді  у Фріско (штат Техас). І тепер йому належить перший захист титулу.
 
37-річний мексиканець Рей Бельтран втратив свій титул WBO в легкій вазі після програшу рішенням суддів від Хосе Педраси в серпні 2018 року, але відновився і зупинив нокаутом непереможного до того японця Хірокі Окаду в лютому нинішнього року.
 
У головному бою андеркарда 25-річний Карлос Адамес (17–0, 14 KO) з Домініканської Республіки буде захищати свої пояси NABO та NABF в 10-раундовому поєдинку проти 36-річного американця Патріка Дея (17–2–1, 6 KO).
 

Цитати перед боєм
 
Річард Коммі: «Я дійсно радий, що можу зустрітися з таким відомим і досвідченим боксером, як Реймундо Бельтран. Я пам'ятаю, як дивився його поєдинок проти Ріки Бернса, з яким я одного разу спарингував. Якщо говорити відверто, я вважаю, що Бельтран тоді переміг. Я задоволений, що компанія Top Rank зробила наш бій головною подією свого вечора боксу. Я отримав можливість показати американським глядачам, що перебуваю в цьому дивізіоні не для того, щоб рахувати цифри.
 
Бельтран – сильний і розумний боксер. Я думаю, що його сильно недооцінюють. Він програв розділеним суддівським рішенням Хосе Педрасі, який потім пройшов всю дистанцію в бою проти Василя Ломаченка. Це дає певне уявлення про те, в якій формі знаходиться Бельтран. Я аналізую його дуже ретельно. Я впевнений, що мій тренер Андре Розьє розробить стратегію, яка дозволить мені здобути перемогу».
 
Рей Бельтран: «Я конкурентний, тому що вірю в себе. Я постійно в залі і спарингую з усіма крутими хлопцями, хлопцями набагато молодшими за мене, кращими, і у мене все ще добре виходить. Це говорить мені про те, що я до сих пір можу змагатися. Вірю, що виграю бій. Річард Коммі – сильний боєць. Я більше радий битися з Річардом Коммі, ніж за титул чемпіона світу, тому що ти можеш боротися за пояс проти ноунейма і не отримаєш великої довіри. Так, ти чемпіон світу, але у кого ти це взяв? Зрештою, мова йде про те, з ким ти борешся. Тому я радий битися з Річардом Коммі».
 
Церемонія зважування
 
Раймундо Бельтран провалив зважування, не зумівши зробити необхідну вагу, і титул на кону тепер тільки для Коммі.
 

Прогноз на бій
 
Річард Коммі зараз в хорошій формі і навіть знаходиться в обоймі потенційних конкурентів Василя Ломаченка за титул абсолютного чемпіона світу. Бій-два, і поєдинок з Василем стане неминучим. Бельтрана не слід недооцінювати, але його кращі роки вже позаду. Навряд чи він зможе скласти конкуренцію чинному чемпіону світу IBF, і його шанси в бою вкрай мінімальні.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Річарда Коммі.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 31
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vizuals
Коммі по очках
vizuals
Коммі виграв нокаутом наприкінці бою, але зупунили зарано здається. Бельтран - дуже міцний хлопець, і вистояв би, бо в Коммі крім одного удара більше немає нічого. Разок попав і усе - більше нічого не може. Для Василя це ласий шмат