Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 червня 2019, 16:09
4911
10

ПФЛ виступить за розширення УПЛ

Про це заявив президент ПФЛ Сергій Макаров

| Оновлено 27 червня 2019, 16:09
4911
10
ПФЛ виступить за розширення УПЛ
ПФЛ. Сергій Макаров

Глава Професійної футбольної ліги (ПФЛ) Сергій Макаров заявив про те, що буде виступати за розширення УПЛ з 12 до 16 команд:

«Ми бачимо, що в цьому сезоні мінімум 8 з 16 клубів точно будуть ставити завдання виходу в УПЛ. Будемо просити виконком розширити лігу після цього сезону. Це наша позиція, будемо її відстоювати».

Питання можливого розширення УПЛ обговорювалося по ходу минулого сезону, однак у підсумку було прийняте рішення зберегти формат з 12 командами.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Пидвирный
В нас у вишці має грати мінімум 16-18 команд. Розширити географію по країні, покращити інфраструктуру, повернути вболільників. Що це за чемпіонат 6 на 6. Позор, та й годі. Два перехідних матчі, два позора. То стадо вибігає на поле, то суддів хочуть забити. Андертальці. Ось формат 16-18 дві команди вилітає, дві заходить, боротьба зверху у таблиці. Такі гранди, як Металіст, Дніпро, Чорноморець, Карпати ще покажуть де раки зимують цим страшним грандам.
MaxUa
Поддерживаю. Как минимум 3 первые команды первой лиги ничем не уступят аутсайдерам высшей. Но расширение в первую очередь нужно, чтобы отказаться от разделения чемпионата на 2 группы. Я даже больше скажу, нужно отказаться и от стыковых матчей за право выхода в вышку. Итоговая позиция каждого клуба определяется на основании совокупного результата его выступлений за весь сезон и больше на нее ничто не должно влиять. Т.е. заняла команда последнее место в вышке - автоматический вылет. Победила команда на первой лиге - автоматически переходит в высшую. А все эти дополнительные "золотые матчи" только лишний повод для договорняков.
wicker
Давно пора зменшити внески, підняти інфраструктуру та зробити нормальний чемпіонат УПЛ із 16 команд, а не ахмєт-базар ліга.
azl
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
azl
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил