Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
| Оновлено 28 червня 2019, 17:48
7141
0

Венесуела – Аргентина. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Копа Америки

Пора б уже Мессі знайти свою гру

| Оновлено 28 червня 2019, 17:48
7141
0
Венесуела – Аргентина. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Копа Америки
copaamerica.com

В останню п'ятницю червня на знаменитому стадіоні «Маракана» в Ріо-де-Жанейро в чвертьфіналі Копа Америка зустрінуться збірні Аргентини та Венесуели.

Незважаючи на гучні титули і наявність у складі альбіселесте одного з кращих футболістів всіх часів, поспішати завчасно віддавати лаври переможця матчу аргентинцям навряд чи потрібно. Незважаючи на велику кількість зірок в атакуючій ланці Аргентини, захист команди - прохідний двір. Та й в останніх п'яти очних зустрічах між суперниками рівновага: по одній перемозі і три нічиї. Між іншим, зіркова Аргентина не може перемогти незіркову Венесуелу вже чотири роки поспіль. До того ж, після фіаско на Мундіалі-2018 небесно-блакитні так і не змогли прийти до тями. Не допомогла і рокіровка на тренерському містку. Яким би не був навіженим і суперечливим Сампаолі, але він хоча б міг дивувати схемами і рокіровками. Чим може дивувати молодий і недосвідчений його змінник Скалоні – можна тільки здогадуватися.

Збірна Аргентини потрапила в досить прохідну групу – з Колумбією, Парагваєм і Катаром. Здавалося, що вихід в плей-оф для багаторазових чемпіонів Південної Америки – справа буденна. Але не тут-то було. У першій грі - беззастережна поразка від колумбійців 0:2, у другому поєдинку - лише нічия з парагвайцями 1:1, і реальні шанси пролетіти повз чвертьфінал. Благо, що суперник в останньому турі був боязкого десятку. Довгоочікувана перемога – 2:0, і Аргентина виходить в плей-оф з другого місця.

Підопічні Дудамеля теж вийшли до чвертьфіналу з другого місця в групі. З непростої, до речі, групи. Венесуела перемогла Болівію 3:1, і двічі зіграла внічию – з Перу і Бразилією (в обох випадках 0:0).

Венесуельці навіть частково не володіють тим складом, який є у Аргентини. Однак головною чеснотою цієї команди є суворий захист і вміння грати другим номером. Саме завдяки цим якостям Венесуела змогла встояти проти самої Бразилії. Саме ці козирі вона напевно запропонує Аргентині. Тому що інших козирів у цієї команди немає.

Як не дивно, але козирів у нинішньої Аргентини ненабагато більше. Лідер і капітан команди Мессі, після пріснопам'ятної поразки його «Барси» в півфіналі ЛЧ від «Ліверпуля», все ще перебуває не в найкращому настрої. Але тягар лідерства перекласти ні на кого. Команда Скалоні - сира, сіра і непереконлива, до того ж переживає зміну поколінь. Хоча Мессі і Агуеро навіть на цьому непоказному тлі здатні робити різницю.

Тому, незважаючи на всі явні і невидимі простим оком проблеми, Аргентина повинна виходити в півфінал. Фактор Мессі повинен нарешті зіграти. Негоже іконі світового футболу йти в історію без виграних титулів на рівні національних команд. Та й просто сильніше альбіселесте за свого опонента.

Букмекерські контори однозначні в своїх висновках: фаворит майбутнього поєдинку - збірна Аргентини. Середній коефіцієнт на перемогу команди Мессі - 1,50, тоді як на виграш збірної Венесуели - 7,50. Нічия оцінюється середнім показником 4,20.

Орієнтовні склади:

Венесуела: Арай, Роберто, Осоріо, Мікель, Рінкон, Мурільо, Еррера, Сотельдо, Ернандес, Морено, Рондон

Аргентина: Армані, Саравія, Фойт, Отаменді, Тальяфіко, Де Пауль, Паредес, Ло Чельсо, Мессі, Агуеро, Мартінес.

     

                                                                                                   28 червня, п'ятниця

Венесуела  Аргентина
Ріо-де-Жанейро. Стадіон «Маракана». 22:00
Арбитр: Вільмар Ролдано (Колумбія)
Прогноз Sport.ua — 1:3
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів
Футбол | 10 травня 2024, 04:50 1
Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Тоні Кроос брав участь у фіналах двічі з Баварією та вп'яте з Реалом

Відомо, як відреагував Лунін на інформацію, що у фіналі ЛЧ зіграє Куртуа
Футбол | 10 травня 2024, 18:22 7
Відомо, як відреагував Лунін на інформацію, що у фіналі ЛЧ зіграє Куртуа

«Реал» зіграє з «Боруссією» 1 червня у фіналі головного єврокубка

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.