Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3192
1

Футболісти Маріуполя пройшли тестування на газоаналізаторі

Приазовці почали підготовку до нового сезону

Футболісти Маріуполя пройшли тестування на газоаналізаторі
ФК Маріуполь

ФК «Маріуполь» приступив до тренувань. У понеділок половина команди з ранку пройшла ретельне медичне обстеження в клініці «Код Здоров'я». А після обіду на бігових доріжках СК «Іллічівець» футболісти пройшли тестування на газоаналізаторі. Це діагностична система, яка вимірює рівень метаболізму в організмі спортсмена під час навантаження.

Фахівці наукової групи Національного університету фізичного виховання і спорту України (НУФКСУ) одягли на футболістів необхідні датчики і пристрої, з якими маріупольці виконали човникову бігову роботу. Починається біг з 7 км/год і кожні 2 хвилини швидкість збільшується на 0,8 км/год. Крім «Маріуполя» Національний університет фізичного виховання і спорту співпрацює також з «Динамо» і «Карпатами».

Ці тести визначать індивідуальні фізичні можливості організму та інші важливі параметри. Зокрема, результати даної роботи покажуть аеробний поріг кожного футболіста, а також такий важливий параметр як МСК (максимальне споживання кисню), кількість витрачених жирів в грамах на різному пульсі, роботу серцевого м'яза у всіх пульсових діапазонах.

Найбільш важливо пройти тестування на початковому етапі. Дані тесту дозволять тренерському штабу максимально ефективно вибудовувати тренувальний процес.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил