Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 23 червня 2019, 18:31
5197
22

Істборн. Ястремська програла Конті

Українка поступилася британці в першому колі основної сітки

| Оновлено 23 червня 2019, 18:31
5197
22
Істборн. Ястремська програла Конті
j48tennis.net. Даяна Ястремська
Третя ракетка України Даяна Ястремська (№35 WTA) програла стартовий поєдинок основної сітки одиночного розряду на трав'яному турнірі серії Прем'єр у Істборні.
 
Українка, яка успішно подолала кваліфікацію, в двох сетах поступилася Йоханні Конті з Великобританії (№18 WTA).
 
Істборн. Перше коло
Даяна Ястремська (Україна) - Йоханна Конта (Великобританія) - 2:6, 4:6
 
Перший сет для Ястремської видався просто жахливим. На прийомі абсолютно нічого не виходило, за сет вдалося видряпати всього три очки. На подачі спочатку вдавалося забирати очки, але в п'ятому і сьомому геймах Конта робила брейки. Британка особливо не нагнітала, відмінно рухалася по корту і використовувала невпевнену гру українки. Всього дві невимушені помилки Конти в першому сеті тому підтвердженням.
 
На жаль, і в другому сеті Даяна не змогла налагодити свій коронний прийом. Жодного разу за матч в українки так і не було брейкпоінтів. Згадати щось подібне не виходить, навіть в своїх найгірших матчах вона частенько доставляла суперницям проблеми на їх подачі. Сьогодні Олів'є Женом повторював про те, що потрібно краще працювати на ногах, адже без цього не вдається зловити м'яч в кращій точці, що несе за собою помилки. Реалізувати пораду не вийшло, поки що гра Ястремської на траві досить тьмяна.
 
В цілому, впевнена перемога Конти без видимих ​​шансів для суперниці. Далі у Даяни Вімблдон в якості несіяної тенісистки. Може, хоч цього разу жереб буде до неї більш прихильним.
 
У другому колі Конта змагатиметься з Марією Саккарі (№33 WTA) або Джесікою Пегулою (№74 WTA).
 
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі
Бокс | 19 квітня 2024, 15:36 0
Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі

Джей Опетайя заперечує, що відправив Тайсона на настил рингу

ВІДЕО. 8 матчболів. Костюк вперше у кар'єрі обіграла суперницю з топ-3
Теніс | 20 квітня 2024, 02:20 0
ВІДЕО. 8 матчболів. Костюк вперше у кар'єрі обіграла суперницю з топ-3

У 1/4 фіналу турніру в Штутгарті українка обіграла американку Коко Гофф

Коментарі 22
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stanislav Matusevych
Без вариантов. Ни одного брейкпойнта за матч у Даяны, даже "ровно" на подаче Конты ни разу не было. За первый сет на приеме выиграно аж два очка. Огромные проблемы при подходе к мячу. Даяна не первый раз жалуется тренеру на плохую натяжку струн, и в сегодняшнем матче я склонен с ней согласиться. Правда, возникает законный вопрос: кто отвечает за натяжку и почему не справляется со своими обязанностями?
Vladlen
Что-то вообще без борьбы, я не припомню что бы у Даяны за весь матч не было не одного брейкпоинта. Теперь надо проанализировать игру и постараться хорошо подготовится к Уимболдону. Но по всему видно Даяна пока не научилась играть на траве
vizuals
Світоліна стайл)))
Треба вже цю фігню закінчувати. Хто почне. Еля, ДАяна або Марта
vit-2
Та все нормально: Даяна зіграла 3 матчі на траві за тиждень до старту Уіму. Тепер відпочине і можливо, на шлемі нарешті нашій Даянці звезе з жеребом, коли же має прорвати. Дійсно сьогодні українка на прийомі ну ніяк не могла зіграти. Причини можуть бути різні, але це не в її стилі. Та й в попередніх раундах, хай і проти ноунеймів, Ястремська на прийомі нормально грала, судячи з текстових трансляцій.
А Конта грає перед рідними вболівальниками, біля своєї резиденції. Вона взагалі цей турнір починаючи з 2012-го не пропускає, незважаючи на шлем.
Нічого страшного сьогодні не сталося, чекаємо трав'яний шлем, але спочатку Еля проти Корне.
Даяна навіть не дуже розстроїлася, навіть автографи роздавала після гри.
Vladlen
Конта конечно очень чисто сыграла, за весь матч только 9 ошибок сделала, та и когда ей ошибаться, Даяна длинные розыгрыши не выдерживала, если за 2-3 удара не удавалось забить сразу шла ошибка.
Таня Исаченко
0-2 понятно было
Vladlen
Даяна выиграла квал и ей досталась такая сильная соперница, которая в первоначальном варианте жеребьевки должна была играть против Векич, а две теннисистки которые проиграли в квале, играют первый круг между собой, где справедливость?
Vlad Ltava
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
frack777
Не вижу никакого оптимизма перед Уимблдоном. Сегодня снова были проблемы с психологией, Даяна не знала, что ей делать против этой конкретно соперницы, добавились неуверенность и разочарование в себе. Как итог, ослабленная первая подача, которую к тому же часто подавала в один и тот же квадрат, неуверенная игра у сетки, смеши в метровые ауты. Про прием подачи можно не вспоминать. Единственное, что более менее работало - удар справа и иногда все-таки выручала подача. Ну и момент вызова тренера, который пришел что-то советовать, перед последним геймом, тоже не очень понятен.
andre2020
трава не самый любимое покрытие наших тэнесисток хорошо они на нём не когда не играли и не надо говорить что ДАЯНА была финалисткой уимбылдона юнешеского там уровень кому повезёт
Ruud
что то наши стали частенько на стартах проигрывать, чем больше выкладывают свои фото на отдыхе экзотическом, тем чаще проигрывают, али звездами все себя почувствовали, али пизд*ц нах*й бл*ть
andre2020
А кто то мечтал что она выграет пара с соболенко и подготовка к гранд турниру конта показала стабильность