Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 24 липня 2019, 15:03
3289
0

UFC. Ренато Мойкано – Корейський зомбі. Прогноз і анонс на бій

Турнір UFC Fight Night 154 відбудеться в Південній Кароліні 22 червня

| Оновлено 24 липня 2019, 15:03
3289
0
UFC. Ренато Мойкано – Корейський зомбі. Прогноз і анонс на бій
MMA Junkie
В ніч з 22 на 23 червня в американському місті Грінвілл, штат Південна Кароліна, відбудеться турнір UFC Fight Night 154. У головному бою вечора бразилець Ренато Мойкано (13–2–1) виступить проти «Корейського зомбі» на ім'я Чон Чхан Сон (14–5). Поєдинок в напівлегкій вазі почнеться не раніше 07:00 у ніч на неділю за київським часом.
 
Бекграунд
 
Для 30-річного бразильця Ренато Мойкано це буде 8-й поєдинок в UFC. Він є 5-м номером рейтингу організації в напівлегкій вазі. П'ять разів він перемагав і двічі йшов переможеним. Мойкано виходив в октагон на початку лютого 2019 року, коли поступився співвітчизнику Жозе Альдо. А першому поразка була в 2017 році, тоді Ренато програв сабмішном американцеві Брайану Ортезі. У числі жертв бразильця числяться фін Том Ніінімякі, чеченець Зубайра Тухугов, американці Джеремі Стівенс, Келвін Каттара, Каб Свонсон.

32-річний «Корейський зомбі» Чон Чхан Сон в серпні 2013 року бився за титул в напівлегкій вазі проти того ж Жозе Альдо, але поступився нокаутом у 4-му раунді. Після цього кореєць взяв майже 4-річну паузу, під час якої заліковував різні травми. Повернувся в октагон перемогою над американцем Деннісом Бермудесом в лютому 2017 року. У листопаді 2018 року Чон Чхан Сон поліз до фінального розмін ударами і ударом ліктя достроково програв мексиканцю Яїру Родрігесу, це було п'ятою поразкою корейця в ММА кар'єрі. Його прізвисько походить від зомбі-подібної можливості продовжувати рухатися вперед і агресивно боротися навіть після сильних ударів суперника.
 

Цитати перед боєм
 
Ренато Мойкано: «Бій з «Корейським зомбі» буде грандіозним пятіраундовим протистоянням. Я старанно працював, щоб показати свій найкращий виступ. Я впевнений, що ми влаштуємо найкращий бій року. Я думаю, це буде відмінний бій. «Корейський зомбі» – дуже міцний хлопець, в минулому він вже бився п'ять раундів. У нього гучне ім'я, що мені і треба. Я прагну великих боїв і гучних імен. Я хочу побити «Корейського зомбі» в яскравій манері. Його важко фінішувати. Але я повинен вийти в октагон і бути самим собою. Я впевнений у своїх навичках, в здібностях і моєму тренерові. Я знаю, що в кінці кінців зупиню «Корейського зомбі». Правда, не можу сказати точно, в якому раунді».
 
Чон Чхан Сон: «Незважаючи на той факт, що я програв свій останній бій проти Яїра, я вдячний Дейні Уайту і Шону Шелбі. Якщо ви пам'ятаєте, я спочатку повинен був битися з Френкі Едгаром, однак той не зміг виступити, і його замінили на Родрігеса. Тоді Дейна і Шон пообіцяли мені, що, якщо я вийду на бій, то в наступному своєму поєдинку, незважаючи на результат, я сам виберу собі суперника... Ренато Мойкано був одним з тих бійців з рейтингу, з ким я давно хотів битися. Я вдячний керівництву UFC за дотриману обіцянку».
 
Церемонія зважування
 
І Ренато Мойкано, і Чон Чхан Сон показали однакову вагу в 146 фунтів (66,2 кг).
 

Прогноз на бій
 
Бій буде рівним. Обидва бійці мають свої козирі. Кореєць як зомбі може витерпіти величезну кількість ударів, і при цьому йти вперед за перемогою. Кажуть, він буде битися навіть будучи при смерті. Це подобається уболівальникам і робить вечір неймовірно видовищним. Витривалий Мойкано здатний потужно і ударно атакувати і нарощувати тиск до кінця бою. Дуже непростий бій для прогнозів. Переможець отримає шанс на титульний поєдинок. Припустимо, що бразилець після повних п'яти раундів набере більше дивідендів для підсумкової перемоги.
 
Рекомендована ставка – перемога Ренато Мойкано рішенням суддів.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.