Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Bellator
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:38
4850
0

Bellator 223. Гегард Мусасі – Рафаель Ловато. Прогноз і анонс на бій

Турнір Bellator 223 відбудеться в Лондоні ввечері в суботу

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:38
4850
0
Bellator 223. Гегард Мусасі – Рафаель Ловато. Прогноз і анонс на бій
YouTube
Черговий турнір Bellator 223 запланований на 22 червня 2019 року на SSE Arena в Лондоні. Головним поєдинком вечора значиться бій чемпіона Bellator в середній вазі Гегард Мусасі (45–6–2) з Нідерландів проти американця Рафаеля Ловато (9–0). Це буде другий захист титулу для голландця.
 
Для українських любителів ММА турнір Bellator London також буде цікавим, оскільки в одному з боїв андеркарда на ринг вийде українська спортсменка Олена Овчинникова (13–5), яка буде битися з британкою Кейт Джексон (11–4).
 
Бекграунд
 
Чемпіонський бій в середній вазі повинен був відбутися ще на Bellator 214 в Каліфорнії в січні 2019 року. Але за місяць до поєдинку Мусасі відмовився від нього, мотивуючи своє рішення травмою спини. Тепер зустріч очікується на турнірі в Лондоні. Це треті відвідини Європи цією серією, після Ньюкасла 9 лютого і Бірмінгема 4 травня.
 
Досвідчений 33-річний Гегард Мусасі в Bellator провів три бої і у всіх здобув перемоги. У жовтні 2017 року він рішенням суддів переміг росіянина Олександра Шлеменко, потім в травні 2018 завоював титул технічним нокаутом в першому раунді в бою з бразильцем Рафаелем Карвальо, а у вересні 2018 роки захистив пояс від домагань канадця Рорі Макдональдом, відправивши того в нокаут у другому раунді. Зараз Мусасі має провести другий захист титулу.
 
Його суперник – непереможний 35-річний американець Рафаель Ловато, який має 9 перемог в октагоні, з них 5 було здобуто під егідою Bellator. Суперники були не такі імениті, але цілком пристойного рівня – Чарльз Хакманн, Майк Родес, Кріс Хонейкатт, Джеральд Харріс і Джон Салтер. Продемонструвавши серйозний результат, Ловато отримав шанс на чемпіонський бій.
 

Цитати перед боєм
 
Гегард Мусасі: «Лондон завжди був добрий до мене. Я завжди перемагав в Лондоні, більш того я ніколи не програвав в Європі, так що я дуже радий знову повернутися в Лондон. Минулого разу, після того як я виграв в Лондоні чемпіонський пояс, була відмінна тусовка в барі разом з друзями. В ту ніч ми все міцно напилися, а потім я пішов спати. Упевнений, що така ж тусовка буде мене чекати і 22 червня. У мене є варіанти на титульні бої в напівсередній і в напівважкій вазі. Якщо мені добре заплатять, то я не проти стати чемпіоном в новій категорії і зробити щось особливе. Але якщо ні, то мені все одно. Я реаліст. Для мене яскраві і видовищні бої важливіше, ніж полювання за чемпіонськими поясами».
 
Рафаель Ловато: «У мене не так багато боїв в ММА, як у Гегарда Мусасі, але за свою кар'єру я провів велику кількість змагань по бразильському джиу-джитсу. Я великий фахівець в цій дисципліні, і я набагато досконаліший, ніж люди вважають. Так, Мусасі – теж досвідчений грепплер, але все ж для нього буде краще проводити бій в стійці, а для мене вигідніше перевести сутичку в партер. Це буде боротьба стилів. Фанати побачать справжнього майстра бойових мистецтв – людини, яка тренувалася, навчалася і присвятила своє життя бойовим мистецтвам. Я дуже радий бути тут, і я дуже схвильований, але в суботу вночі я покажу кращу версію самого себе і постараюся добитися головної мети в своїй кар'єрі – здобути чемпіонський пояс».
 
Церемонія зважування
 
Гегард Мусасі показав вагу 185 фунтів (83,9 кг), а Рафаель Ловато важить 184 фунта (83,5 кг).



 

Прогноз і анонс на бій
 
Гегард Мусасі є одним з найсильніших середньоваговиків світу, що довів у боях проти Рорі Макдоналда і Рафаеля Карвальо. Він відмінно працює і в стійці, і на канвасі. Ловато має перевагу в грепплінгу, але з суперниками рівня Мусаси ніколи не бився, як і ніколи не брав участі в 5-раундових боях. Букмекери віддають перевагу досвідченому бійцю з Нідерландів, і з ними важко не погодитися.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Гегарда Мусасі.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 10
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.