Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 21 червня 2019, 17:58
3395
4

Делегація УЄФА відвідала з інспекцією стадіон Олександрії

Клуб хоче проводити матчі групового етапу ЛЄ на домашньому стадіоні «Ніка»

| Оновлено 21 червня 2019, 17:58
3395
4
Делегація УЄФА відвідала з інспекцією стадіон Олександрії
ФК Олександрія
Готовність інфраструктури стадіону «Ніка» до проведення офіційних міжнародних матчів групового етапу Ліги Європи 2019/2020 перевірили фахівці УЄФА. Інспектори провели робочу зустріч з представниками служб ФК «Олександрія», а також здійснили ретельну перевірку футбольної інфраструктури.
 
Інспекційний візит тривав два дні, за які всі локації стадіону (а також медіазони, зони паркування, акредитаційний центр і т.д.) було перевірено на предмет відповідності сучасним вимогам УЄФА. Гості отримали необхідну технічну документацію і відповіді на питання, які їх цікавили.
 
Представник УЄФА Ніколаус Маршалл сказав: «Дякую всім фахівцям футбольного клубу «Олександрія» за сприяння та дружній прийом. Ви продемонстрували досить високий рівень як фахівці. Далеко не скрізь нам було так приємно співпрацювати».
 
Директор ФК «Олександрія» Дмитро Китаєв розповів: «Наш стадіон вже було атестовано, коли команда виступала в кваліфікації Ліги Європи. За підсумками минулого сезону «Олександрія» виборола право змагатися в груповому етапі Ліги Європи, відповідно ми скористалися правом подати свій стадіон в якості основного на груповий етап. На мою думку, в Європі є стадіони, з якими «Ніка» цілком може конкурувати. Якщо ці стадіони мають право приймати матчі групового етапу Ліги Європи, то ми зобов'язані боротися за отримання такого ж статусу.
 
Звичайно, за підсумками візиту надійдуть зауваження, і ми будемо намагатися їх усунути –- ми вже маємо досвід виконання складних технічних завдань в стислі терміни. Якщо зауваження будуть настільки істотними, що унеможливлять дотримання дедлайнів, то ми будемо грати на стадіоні «Арена Львів». Одна з головних причин – там повністю новий газон, а інфраструктура стадіону повністю відповідає вимогам УЄФА, на відміну від альтернативних варіантів. Але хочу підкреслити, що клуб готовий зробити все можливе, щоб приймати матчі в Олександрії».
 
Зараз інспектори УЄФА готують звіт за підсумками візиту. Відповідь має надійти незабаром, протягом двох тижнів.
 
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
И Шевченко
Должно быть все путем. Поляну гостям накрыли , договорились?
Владимир Копяк
Интересно было бы узнать, во сколько, в конечном итоге, выльется исправление несоответствий Регламенту УЕФА по стадиону?