Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 21 червня 2019, 17:12
2548
2

Андрій ДЕМЧЕНКО: «Завдання Металіста 1925 – вийти в УПЛ»

Рульовий харків'ян каже, що в наступному сезоні Першої ліги буде дуже жарко

| Оновлено 21 червня 2019, 17:12
2548
2
Андрій ДЕМЧЕНКО: «Завдання Металіста 1925 – вийти в УПЛ»
ФК Металіст 1925. Андрій Демченко
Новий головний тренер харківського «Металіста 1925» Андрій Демченко розповів про підготовку команди до майбутнього турніру Першої ліги і завдання на сезон:
 
«Підходимо з великим бажанням, у мене в роботі головним тренером була перерва, тому бажання величезне. Хлопці з відпустки повернулися в хорошому настрої, сьогодні у нас були емоційні тренування. З деякими гравцями ми припинили співпрацю: покинули команду Олег Синиця, Дмитро Гранкін, Єгор Чегурко і Андрій Фаюк. Це ті, хто вже пішов офіційно. Також є гравці, за якими ми спостерігаємо, яких ми хотіли б бачити в команді, і які будуть приїжджати на перегляд. А в цілому, будемо працювати за планом підготовки, який ми попередньо затвердили. У нас буде три збори і сім контрольних поєдинків.
 
Потенційні новачки? Зараз про це некоректно говорити, я вважаю. Деякі гравці приїдуть на перегляд. До відбору футболістів будемо ставитися лояльно. Якщо гравець якісний, ми його візьмемо, якщо кого захочемо подивитися, нехай приїжджає. Прізвища я називати не буду...
 
Моїми помічниками будуть запорізькі одноклубники, з якими ми грали разом. Це Роман Романов, випускник «Металурга», і Євген Пісоцький, досвідчений гравець, який провів багато років в еліті українського футболу і має певний досвід. Це два помічника, з якими я прийшов.
 
На тренуванні зібралося керівництво, я представив свої знання і бачення. Спортивний директор В'ячеслав Хруслов представив мене гравцям в якості головного тренера, також був присутній Сергій Стороженко. В принципі, стандартно так відбувається у всіх командах, коли приходить новий тренер. Тим більше, я працював уже в тренерському штабі Олександра Горяїнова та багатьох футболістів знав раніше. Все пройшло в дружній атмосфері.
 
Досягти вершини – це завжди стимул працювати! Завдання команди – вийти в УПЛ. Ми розуміємо, яка буде конкуренція, багато клубів ставлять такі ж завдання. «Волинь», «Рух» дуже активізувався, «Оболонь-Бровар», «Чорноморець» і, наскільки мені відомо, «Арсенал». Претендентів досить багато, в наступному сезоні у Першій лізі буде дуже жарко!»
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
cucumber
Без Синицы будет сложно. Парень забил четверть всех голов. Сулы нет. Нападения нет вообще.