Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 17 червня 2019, 10:00
20665
24

МАЛИНОВСЬКИЙ: «Генк відмовляється вести переговори з Аталантою»

Український півзахисник бельгійського клубу відчуває себе обдуреним

| Оновлено 17 червня 2019, 10:00
20665
24
МАЛИНОВСЬКИЙ: «Генк відмовляється вести переговори з Аталантою»
ФК Генк. Руслан Малиновський
Український півзахисник «Генка» Руслан Малиновський заявив, що бельгійський клуб перешкоджає його трансферу в «Аталанту».
 
«Аталанта» пропонує 15 мільйонів євро, але «Генк» відмовляється вести переговори. Це більше, ніж пропонувала «Сельта» в минулому році. Зараз «Генк» виставив на мене цінник в 20 мільйонів євро, і я вважаю це необгрунтованим.
 
Минулого літа клуб попросив мене залишитися. «Генк» не хотів відпускати мене в минулому році, але обіцяв не заважати переходу цього літа. Вони попросили мене залишитися і допомогти в боротьбі за титул. Під час зимового трансферного вікна я міг перейти в «Рому», але відмовився, тому що хотів дотриматися обіцянки.
 
Зараз клуб порушує своє слово, і я відчуваю себе обдуреним. Мені 26 років, я хочу грати на більш високому рівні. Я хотів піти добре, подякувавши клуб і вболівальників за відмінні три роки, але «Генк» явно цього не хоче.
 
Я хочу покинути клуб через парадні ворота і подякувати всім за прекрасний час, який ми пережили разом. Але, мабуть, клуб не хоче мене відпускати. Деякі люди попереджали мене, що так буде, але я не хотів у це вірити. Тепер здається, що я був наївний. Мені шкода за цю емоційну реакцію, але я відчуваю себе зрадженим і більше не бачу майбутнього в «Генку», - сказав Малиновський.
 
Раніше повідомлялося, що «Аталанта» та «Генк» узгодили трансфер Малиновського за 20 млн євро, а сам футболіст дав згоду на трансфер в італійський клуб.
Оцініть матеріал
(57)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Як зіркові партнери вітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті
Футбол | 20 квітня 2024, 00:01 1
ВІДЕО. Як зіркові партнери вітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті

Український воротар допоміг «галактікос» вийти у півфінал

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 24
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вова Чертрогатый
никогда нельзя доверять на слово... нужно было клаусулу в контракте прописать адекватную...
Maks23061981
Когда малиновский получил тяжёлую травму.. Генк выкупил его контракт а не отказался от него.. Даже Палкин в интервью говорил что удачно продали Малиновского..
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kevko
Руслан хочет уйти, хочет на другой уровень.
Генк хочет продать подороже.
В конечном счете все не без проблем, но должно сложится
fedd1979
Ну якщо "Генк" так розкрутив Малиновського, то чекатимемо, коли до таких висот розкрутять інших - Безуса, Пластуна, Макаренка, Яковенка, Назарину, Бацулу. Болбата, Тотовицького, Лучкевича от шото недокрутили... "Генку" просто повезло за дешево купити дуже перспективного футболіста, якого "Шахтар" не бачив за своїми бразильцями. Я навіть не хочу вести мову про те, вартий він 20 млн чи ні. Дивлячись на ціни в Європі, де берують невідь кого по 40-50 млн (особливо в Англії, аби були свої чи які французи), то він вартий і більшого, але я про "виховання" ким завгодно. Він сам себе виховав
Maks23061981
Малиновский и так был на контракте с градом украинского футбола.. Большой спрос на него был? Так что заслуга генка присутствует..
Сергей Долина
И с каким после этого настроением он будет играть в Генке, если не отпустят?
Maks23061981
В условно Мариуполе.. Малиновский не вырос бы до уровня 20 миллионов.. Так что заслуга генка тут есть..
Witaliy Z
Что значит клуб пообещал и кинул? Игрок ,когда подписывает контракт, обещает и юридически подтверждает свои намерения отыграть в этом клубе оговоренный срок! Нужно быть верным своему слову при любых раскладах, а не подписывать контракт на длительный срок из-за более привлекательных бонусов и потом жаловаться!
Maks23061981
Все решат.. Генк его по сути раскрутил.. Естественно что хочет на нем заработать..
russol30
Ну ось, бабок більше захотіли)
sanchos78
Тааак начинается, сейчас будем каждый день на Спорт Юа , читать эпопею этого перехода.
pavel85
Они специально завысили цену,зная что Атланта не сможет купить.Вот и вся правда.Хитрый Генк.Но на сильно мил не будешь и Малина может тоже сделать заподло..Играть не на 20мил.$ а на 10..и тогда посмотрим как Генк засуетится.
MaxUa
Когда начинают рассказывать про нарушенные обещания, ситуация начинает напоминать мыльную оперу. Сейчас неизвестно как там все было. Но если Руслан говорит то, чтобы было на самом деле, он должен понимать, что устные договоренности не стоят ничего. Не ребенок ведь уже, должен понимать в каком мире живем.
dedpixto
я так понимаю, что это сиквел мыльной оперы под названием "Трансфер Коноплянки"
Maks23061981
Даже официально руководство Генка говорит то Аталанта предложило 10 миллионов.. Разбитые на 6 платежей в течение 3 лет.. Бред..
firstromario
Ех. Не правильно такі заяви робити. І піти кудись це не поможе і в теперішньому клубі буде важче.
Maks23061981
При чем здесь Яковенко? Болбат? Тотовицкий? Они что сейчас в Бельгии играют? И какое отношение эти игроки имеют к генку? Яремчука Динамо вообще списало.. Гент забрал к себе дал игровую практику тренер руководство поверили в него.. Тоже будем говорить Гент здесь не причём..