Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 16 червня 2019, 13:42
14580
7

Який же красунчик Тайсон Ф'юрі! Реванш із Уайлдером фізично необхідний

Лев Кравців в захваті від боксу Ф'юрі і чекає його битву з головним панчером сучасності

| Оновлено 16 червня 2019, 13:42
14580
7
Який же красунчик Тайсон Ф'юрі! Реванш із Уайлдером фізично необхідний
Top Rank. Тайсон Ф'юрі

Тайсон Ф'юрі – дивовижний боєць за всіма параметрами. Візуально він дуже незграбний, але, при цьому, рухається і б'є чудово. Каже часто смішні речі, але саме своїми розмовами вводить суперника в ступор і той не розуміє, де Тайсон жартує, а де пора зібратися і дати йому бій.

Поєдинок зі Шварцем показав, що Ф'юрі продовжує розвиватися і знаходиться у відмінному психологічному стані, що важливіше для нього навіть, ніж фізична форма.

У Шварца не було шансів

Можливо, Том непоганий боксер. Нам цього дізнатися не дав Тайсон, але попередні суперники Шварца будуть проти того, щоб того називали мішком. Просто Ф'юрі був готовий на всі сто відсотків і навіть трішки більше, а він – боксер екстра-класу, на відміну від німецького середняка.

«Циганський король» куражився з перших секунд. Обіцянка нокаутувати суперника в першому раунді, дану на фінальній церемонії зважування, він не дотримав, але було ясно: довго Шварц не протримається. Він і не протримався. Уже в другому раунді після майстерної роботи корпусом Ф'юрі влучив. Причому, він настільки відчував момент, що після серії відійшов назад, розуміючи, що візаві зараз присяде на коліно.

Далі пішло добивання. Методичне, точне, жорстке. Том і на продовження то погодився, просто щоб не уславитися боягузом, адже було очевидно, що нокдаун відібрав у нього останні сили, і він вже не може і не хоче.

Просто такого Ф'юрі неймовірно складно перемогти. А для Шварца – неможливо.

Тайсон намагається підкорити Америку

У дитинстві Ф'юрі мріяв битися в Лас-Вегасі і ось його мрія збулася. Хлопець пройшов через психологічні проблеми, які спричинили за собою алкоголь і наркотики, через ожиріння і повернувся.

Психологія вкрай важлива в боксі, а у випадку з Ф'юрі вона становить більшу частину. У його боксі дуже багато таланту, але, щоб цей талант показати людям, потрібно орати на тренуваннях. А щоб орати на тренуваннях, варто бути психологічно готовим це робити.

Нам всім доводилося бачити не мотивованого Тайсона, який виходив з явно більшою, ніж потрібно, вагою і всі дванадцять раундів грав в кішки-мишки. Навіть тоді він моментами виглядав чудово, але недостатньо. Сьогодні було досить всього.

Ф'юрі хоче бути зіркою не тільки вдома. Він приїхав в США і вже почав підкорювати місцевих глядачів. Англієць багато говорить, дякує людям за підтримку, круто боксує і співає. Йому не вистачає тільки того, що він – не американець. В іншому це ідеальний боксер-супертяж для американської публіки. Та й для будь-якої іншої теж.

Коли реванш з Уайлдером?

Хлопці та, здебільшого, Ф'юрі, грають в якусь свою гру. Перепідписують контракти з різними промоутерськими компаніями та телеканалами. Це все круто, але цей реванш необхідний всім.

Діонтей зніс Бриз на старті бою, Тайсон ще раз показав, наскільки ж він крутий в технічному плані. Перший вірить в свій удар, другий в те, що він краще, як боксер. Перший бій був супер, а другий, з огляду на все поліпшується фізичну форму Ф'юрі, стане ще кращим.

Що найприємніше, нас всіх цього поєдинку майже точно не позбавлять. Переговори тривають, попередні контракти підписуються, бій продовжує розкручуватися. Тайсон хоче провести поєдинок восени, але це точно не буде Уайлдер – у нього бій з Ортісом.

А ось в кінці зими – на початку весни 2020 го – цілком. Дуже чекаємо!

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
JulikoB
Посмотрел нокаут, реальный договорняк. Для сравнения посмотрите бои Кличков против Льюиса и Сандерса. Это были сражения, а то, что мы видим последнее время, сплошная клоунада.
vizuals
"Как же хорош Тайсон Фьюри"
Спасибо, подняли настроение
DKTheBest2
Все идет к тому, что гонорары во-втором бою будут заоблачные.
Кирилл Бондаренко
Вова таких нигеров,сразу после олимпиады пи.дил.
pavel85
Бьет как баба)))Посмотрите на этого клоуна,он на боксера не похож совсем.))Манера вести бой,он даже стоит на ринге как обосраный)))